Celeron processor specifikationer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-16

Celeron processorer er budget udgaver af Intels Pentium -processor familie betød for kontoret segment og brugere, som ikke brug for en masse regnekraft . En Celeron processor svarer til en Pentium , men har nogle funktioner handicappede . Celeron processorer kan findes i både stationære pc og bærbare computere .

Byggeri

Celerons kan være enkelt-eller multi- core processorer , kraftoverførsel stationære pc'er og bærbare computere . I 2010, blev den 45- nanometer-byggeteknik , der anvendes ved fremstilling af Celerons . Den nanometer-bygning teknologi giver kredsløb fabrikanterne at bygge dele på en meget lille målestok , at kunne klemme et par hundrede millioner transistorer på en enkelt chip på størrelse med en mønt .

Speed

Arbejdsgruppen frekvenser Celeron processorer adskiller sig fra den ene model til den næste , med den hurtigste Celeron køre to kerner clocket ved 2,7 GHz hver , som i oktober 2010. Fra denne dato , de langsomste Celeron stadig er i produktion , er det Celeron 220 , der kører på 1,2 GHz .

Cache

Mængden af cache -hukommelse er , hvad der normalt adskiller Pentium klassen fra Celeron klasse . Mens Pentium -processorer har 2 megabyte cache -hukommelse per kerne , som fører til en alt op til 12 megabyte cache -hukommelse , de processorer i Celeron-familie har op til et maksimum på 1 megabyte cache -hukommelse per kerne .

FSB ; DMI

Front-side bus hastigheden for Celeron processorer går op til et maksimum på 800 MHz , og en 2,5 gigatransfers per sekund , eller GT /s hastighed , for de direkte medier interface , eller DMI . DMI er en hurtigere version af front- side bus og har samme rolle: at forbinde southbridge af bundkortet til Northbridge .


Previous:nothing Next:Panasonic CF -73 specifikationer 

Kommentarer

Code:
change