Compaq Presario 2200 laptop video specs

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-23

Bærbare grafik påvirke oplevelsen med video , billeder og spil . De fleste bærbare computere har integreret grafik bygget direkte på bundkortet . Højtydende modeller har en separat grafikkort , men dette giver en betydelig mængde af tykkelse til enheden . Compaq Presario 2200 laptop model har integreret understøttelse af Direct3D og en maksimal opløsning på 1024x768 med 64 bit-understøttelse .

Grafik controller

Den Intel 82582 GM /GME beføjelser visningen af den Presario 2200 . Det indgår i familien af Intel 852GM chipsæt . De specifikationer , sammen med Extreme Graphics Driver , skabe en oplevelse for både 2D og 3D video . De understøttede processorer omfatter mobile Intel Celeron , processor-M og Pentium 4 .

Frekvens

Systembussen fungerer på en 400MHz frekvens , mens grafik kerne opererer på 133MHz . Digital video output har en medtaget interface til hurtig og nem adgang . Intern hukommelse er delt med hukommelse, der bruges af operativsystemet . Dette er ofte betragtes som en uønsket konfiguration, da det mindsker hastigheden til rådighed for resten af computeren processer . En dedikeret grafikkort er at foretrække , men koster flere penge og tilføjer bulk til den bærbare computer , en betydelig forøgelse både størrelse og vægt .

Ekstra funktioner

Farver er mere levende med den forbedrede Rapid Pixel og Texel Rendering ( RPTR ) . Understøttelse af to billeder eller to forskellige skærme , at Pan billeder og tekst på tværs af dem begge . Den hukommelse skik er optimeret med Dynamic Video Memory Technology ( DVMT ) .


Previous:nothing Next:Kodak ESP -3 systemkrav 

Kommentarer

Code:
change