HP Pavilion a6010n specifikationer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-11

Hewlett Packard 's Pavilion A6010n er en stationær pc udgivet i 2007 . Denne desktop tilbyder alle de computing funktioner er nødvendige for at håndtere hverdagens behov, samt opfylde de fleste underholdning funktioner . Selv om det kommer pakket med Microsoft Windows Vista Home Edition , computeren har alle de nødvendige specifikationer for at blive opgraderet til Windows 7 , hvis brugeren ønsker det .

Processor

Den Pavilion A6010n kører på en Intel Core 2 Duo-processor E4300 . Processoren anvender to kerner , hvilket betyder, at mens man bliver brugt til bestemte funktioner , den anden er til rådighed til at køre flere programmer og applikationer . Begge kerner har en individuel hastighed på 1. 8GHz . 2 MB cache er delt mellem de to kerner .

Hukommelse

En 320GB harddisk (7200 rpm ) er inkluderet i A6010n skrivebordet , samt 1 GB RAM . Der er to slots til rådighed for tilsætning RAM -kort giver mulighed for op til 3GB RAM i alt med et par ekstra kort , som alle er tilladt til brug med både Windows Vista og 7 .

Lyd og video

Den A6010n indeholder en integreret Intel Graphics Media Accelerator 950 grafikkort med 32 MB dedikeret grafikhukommelse . Selvom dette ikke er nok til at håndtere high -end 3D computerspil, dedikeret grafik hukommelse ( der betyder det ikke deles af den samlede RAM , men kører på selve kortet ) er nok til at håndtere mindre krævende spil, såvel som de fleste video -programmer og redigeringssoftware . Den grafikhukommelse kan øges til 224 MB ved hjælp af Vista , selv om den ekstra hukommelse er taget fra computerens RAM . Skrivebordet har også high definition audio , som kan konfigureres til op til otte højttalere .

Drives og porte

Inkluderet i Pavilion A6010n er et SuperMulti dvd-brænder , der både kan spille og skabe dvd'er ( op til 16x hastighed ) og cd'er (op til 40x hastighed ) . Computeren har også en ekstra 5,25 ekstern Dock til rådighed for en anden DVD -brænder , hvis brugeren ønsker at brænde fra disk til disk , og en ekstern 3,5- tommer dock . Derudover er der PCI-og PCI-E slots til rådighed i den bageste del af computeren .


Previous:nothing Next:specs for Sony Vaio PCG - z1wamp 

Kommentarer

Code:
change