Hvad er en USB lydkort adapter ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-26

Uden et lydkort , producerer en computer uden lyd , og en USB- lydkort kan forbedre lydkvaliteten . Andre navne for denne enhed omfatter lydkort , lydkortet eller lyd adapter

Funktion

Lydkort omdanne digitale informationer til analoge . lyd . Med et lydkort , kan en bruger spille , forandringer og optage lyde med en mikrofon . De fleste lydkort er kompatible med MIDI , det universelle sprog til digital musik , og " Sound Blaster ", den primære lyd kommandoen for pc'er.

Definition

En bruger stik det eksterne USB- lydkort adapter i USB-porten på en computer . Udviklingen af USB 2,0 har gjort denne type lydkort et populært alternativ til den traditionelle interne lydkort . Professionel optagelse kunstnere bruger en avanceret version , kendt som en lyd- interface .

Fordele

Blandt sine fordele, en USB- lydkort tilbyder overlegen lydkvalitet . Becase computerens kabinet indeholder ikke USB lydkort , lyder kvalitet ikke lider under de elektriske forstyrrelser , der forårsager en summende støj . På størrelse med et USB- lydkort gør det transportable , og en bruger kan slutte den til andre enheder , såsom højttalere , mikrofoner og musikinstrumenter , uden at bruge en computer .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en Windows XP tastatur 

Kommentarer

Code:
change