Intel Core 2 Duo tips

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-08

Den Intel Core 2 Duo er en multi-core computer processor designet til brug i både stationære og bærbare computere . Intel Core 2 Duo gør brug af to forskellige processorer bygget på et modul , der gør det muligt for computeren at dele processor opgaver . Intel Core 2 Duo chip er nu brugt i både Apple og Windows-baserede computere . Core 2 Duo processorer spænder fra 2,13 GHz til 3 GHz .

overclocking

Fordi Core 2 Duo chip blev udgivet for et par år siden og er ikke længere betragtes som " ny "teknologi , der er en række af chips , der kommer i forskellige processor og bus hastigheder . I stedet for at købe den dyreste chip , er en tip til at købe en lavere clocket Core 2 Duo chip , så har en professionel overclocke chippen til at øge processorens hastighed . De fleste af processorer bruger den samme chip arkitektur , hvilket betyder lavere chips kan have deres processorhastigheder øget . Forestillingen stigning vil gøre chippen sammenlignes med nogle af de højere -rated Core 2 Duo chips .

Kølesystem

Core 2 Duo har to processorer på én chip , hvilket betyder at det skaber mere varme end nogle af de ældre chips med en processor . En vigtig ting at huske er en Core 2 Duo chip vil få brug for en ordentlig køleplade med en passende ventilator til at køle processoren . Processorer , der er udsat for høje niveauer af varme tendens til at opleve forringelse af ydeevnen , som de fysiske komponenter bliver stressede . En passende køleplade med en stærk nok fan vil øge levetiden på processoren og sikre, at det er afkølet ordentligt i processor-intensive opgaver . Enheden leveres med et kølesystem , men hvis du planlægger at overclocke chippen , en bedre kølelegeme er nødvendigt

System flaskehalsproblemer

Hvis du overvejer at opgradere til en Core 2 Duo chip , husker ydeevne stiger . , der kommer med den nye processor er kun så hurtigt som resten af computeren hardware . Hvis du køber en ny Core 2 Duo processor , men har ældre RAM -moduler eller en langsom system bus hastighed på bundkortet , vil computeren ikke være i stand til at udnytte den fulde kapacitet på processoren opgraderingen . Reduceret system præstationer som følge af ældre systemets hardware kombineres med en hurtigere processor kaldes " flaskehalse ". Du kan undgå dette ved at markere både dit bundkort bus hastighed og RAM installeret i maskinen . Køb en Core 2 Duo -processor , der passer til dit system specifikationer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan konvertere wma filer til AAC for en mac 

Kommentarer

Code:
change