Listen over USB Video Class webcams

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-24

Video klasse webcams , dvs dem, der er i stand til at levere en høj kvalitet , glat , streaming video erfaring i modsætning til de fattige , herky rykvise erfaring ældre og billigere kameraer giver , er nu ganske almindelige. Der er snesevis af sådanne kameraer til rådighed fra en række forskellige beslutningstagere og al idræt mindst 720p high definition video . Naturligvis den bedste webcam selv vil stadig være nødvendigt at parret med gode chat-software og en stabil , høj hastighed internetforbindelse , så du kan få mest muligt ud af det.

FaceVision TouchCam N1

Mens væsentligt større fysisk end pæreformet webkameraer de fleste mennesker har på deres skriveborde , de FaceVision TouchCam giver en fremragende , high-definition video chat erfaringer, der vil give dig mulighed for at se glat , 22- rammer pr-sekund video som du taler med nogen på din computer . Det er det modsatte af den dårlige kvalitet , herky ryk i billedet , at de fleste mennesker forbinder med billige webcams . Afhængigt af hvilket program , du vælger til at chatte , webcam også mulighed for at zoome ind og ud af et billede uden at skulle fysisk flytte kameraet rundt .

Microsoft LifeCam HD 6000

Selvom det ikke er nær så stor som den FaceVision kameraet , har Microsoft LifeCam HD 6000 tilbyder en hel del af punch til en lille webcam . Ligesom FaceVision , giver det fuld 720p kvalitet video , hvilket giver en meget glat videochat erfaring . Det virker også på en fuld 30 billeder per sekund , der tilbyder en livagtig , fjernsyn kvalitet chat-oplevelse , men igen , vil dette i høj grad afhænger af kvaliteten og hastigheden af din internetforbindelse . Kameraet tilbyder også en fuld 360 graders rotation vinkel , hvilket betyder at du kan spinde det rundt på sin base fuldstændig , så du ikke behøver at bekymre dig om at tage det ud for at vise den person, du chatter med noget andet, der er i nærheden .

Logitech Webcam C910

Endelig , mens den ikke tilbyder streaming video i fuld 1080p , Logitech Webcam C910 ikke tilbyde streaming 720p chat og det tilbyder at optage videoer i fuld 1080p . Kameraet tilbyder også at tage stillbilleder med en 10 megapixel sensor , der skal sørge for usædvanlig klar fotos , som du kan sende til venner og familie på tværs af internettet . Kameraet er også udstyret med stereo mikrofoner for at give en langt skarpere lydoplevelse , når du bruger den til at chatte med venner og familie eller med kollegerne i langt væk steder .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere hængslerne på HP zv6000 

Kommentarer

Code:
change