MMS pc -komponenter

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-08

En multimedia PC er lavet af de samme grundlæggende elementer som enhver anden pc . Men en god multimedie pc bruger bedre dele end de fleste entry-level , budget computere . Komponenter vigtigt for afspilning af film , musik og spil på en pc omfatter processor , hukommelse , optisk drev og harddisk . Specifikationerne for nogen af disse dele bør gå meget højere end den nøgne mindstesatser for Windows . Nogle grundlæggende computere kræver opgraderinger til brug som en multimedie-PC .

Processor

Dual-core -processorer er grundlaget kravet om en god multimedie pc fra 2010 . I multi-core processorer , kan applikationer køre på en kerne , mens operativsystem-Windows-kører på en separat core . Nogle spil også drage fordel af multi-core processorer , så dedikerede gamere burde købe en quad-core processor . Køb en processor med den højeste klokfrekvens du har råd til .

Hukommelse

Windows 7 kræver et minimum af 1 gigabyte ( GB ) hukommelse . Regelmæssige pc-brugere kræver 2 GB hukommelse , i henhold til " CompTIA A + eksamen Guide ", mens 4 GB anbefales til solid præstation på Vista og derover. Multimedia brugerne har behov for mindst 4 GB .

Grafikkort

Selv om de fleste moderne pc- systemer kommer med onboard grafik støtte , ideelt en multimedie-PC skal bruge et grafikkort . Disse kort er installeret på en udvidelse port på bundkortet , så det er vigtigt at vide , hvilke former for ekspansion porte er tilgængelige på dit bundkort . Den anbefalede mængde af grafikkort hukommelse er på mindst 256 megabyte ( MB ) . Microsoft foreslår spillere skal købe et grafikkort kompatibelt med den nyeste version af ActiveX .

Lydkort

Audio -stik er indbygget i de fleste bundkort , men mængden af stik og kvaliteten af lyden er forskellig fra computer til computeren. Normalt er der tre eller fem audio -stik på et bundkort , herunder en mikrofon stik . Du kan opgradere en computer lydfunktioner ved at installere et lydkort i en af ekspansion slots .

Optisk drev

Hver multimedie pc har brug for en optisk drev . Disse drev læser din cd'er , dvd'er og Blu-ray- diske . Hvis du ønsker at se Blu-ray skiver på din PC , så sørg for du får en Blu-ray drev . Kombinationen drev , der læser flere disktyper er bedst , især for computere med få tilgængelige 5,25- tommers bugter . Mindst købe et drev kan læse og skrive dvd'er , hvis du ønsker at se de fleste film , installere spil og brænde diske .

Hard Drive

Moderne harddiske give mere end nok plads til en MMS- pc, der bruges hovedsageligt til at se film . Men hvis du bruger din pc til at optage masser af tv-udsendelser , gemme alle dine musik og spille spil , maksimere mængden af lagring på din computer ved at købe det største drev du har råd til .


Previous:nothing Next:Dell Dimension 5150 specifikationer 

Kommentarer

Code:
change