Med henblik på computerens komponenter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-27

En computer består af mindst syv komponenter , og hver har et specifikt formål . De vigtigste komponenter er bundkortet , processor, hukommelse , lagring , magt , input og display. Andre komponenter er ikke absolut nødvendige, såsom en dedikeret grafikkort , DVD læsere eller efter-markedet afkøling .

Bundkort

Bundkortet er bestyrelsen , som alt andet i computeren forbinder . Bundkortet er vært for USB , SATA , PCI -E og PCI stik samt processoren og hukommelsen slots . Et motherboard kan kun acceptere én type af processor , hvilket betyder , at et bundkort til AMD -processor ikke vil acceptere en Intel -processor . Det betyder også, at en bundkort til Intel Socket 1156 ikke vil acceptere en Intel 1366 socket -processor.

Processor

Processoren er den komponent , der gør alle beregninger på computeren . Dagens processorer kan have fra 1 til 6 kerner . En processor med flere kerner faktisk har flere fuldt funktionelle processorer , der tillader multiplikation af den regnekraft . Forarbejdningsvirksomhederne forbindelse til bundkortet ved hjælp af en socket , AMD har socket AM3 og Intel har Socket 1156 og 1366 fra 2010

Memory

RAM er en form for hurtig hukommelse , der bruges af computeren til at gemme data , der anvendes af . softwaren i brug . Moderne hjem computere kan have op til 24 GB RAM , men de fleste behøver kun 4 GB .

Opbevaring

Computere bruge harddiske til at gemme data på lang sigt . Harddiske kan gemme op til 3 TB (3. 000 GB) og anvendelse af magnetisk fade . SSD'er er en type af lang tids opbevaring , der bruger flash -hukommelse . Brugen af flash -hukommelse betyder hastighed op til 6 gange højere end en almindelig harddisk og adgang tid 100 gange hurtigere . SSD'er er 6 til 10 gange dyrere end harddiske fra 2010.

Input

For at interagere med en computer , skal du have en tastatur og mus . Musen flytter markøren på skærmen, og giver dig mulighed for at interagere med ikonerne på skærmen . Tastaturet giver dig mulighed for at skrive .

Display

Displayet er, hvad du vil arbejde på . Det kan være alt fra 17 inches til 30 inches og koste $ 100 til $ 3. 000. Forskellige displays har forskellige opløsning , med de mest almindelige opløsning i 2010 være 1920 pixel i bredden og 1080 pixel høj .

Strøm /case

Strømforsyningen er magten konverter, der omdanner 110V til din stikkontakt til 12V , 5V og 3. 3V bruges af komponenter. Du kan vælge en strømforsyning fra mængden af magt, den kan generere og effektiviteten . Sagen er vært for alle komponenter og kan være fremstillet af stål , aluminium eller plast .

Video Card

Den skærmkortet administrerer displayet og bruges af spil og nogle professionelle software såsom video -kodning , billedbehandling og 3D rendering . Et grafikkort kan integreres til bundkortet eller dedikerede , ved hjælp af en PCI-E port . Integrerede grafikkort er billige og tilstrækkelige for de fleste hjem og erhvervsmæssige anvendelser . De gør det muligt for casual spil at spille , men vil ikke være i stand til at spille nyere spil såsom " Modern Warfare 2 " eller " Crisis ".

Disc Readers

Disc læsere vil tillade dig at læse og /eller brænde cd , DVD og Blu-ray på din computer .


Previous:nothing Next:hvad er en sund enhed i en pc ? 

Kommentarer

Code:
change