fejlfinding farvede streger på skærmen på en HP Pavilion zd8000

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-11

Bærbare computere, herunder HP Pavilion ZD8000 , har en LCD ( liquid crystal display ) skærmen. Denne teknologi har en stor grafik og funktioner , men det har også nogle mangler. Nogle af disse mangler omfatter fuzzy display , rystende skærm , små prikker vises og lodrette eller vandrette linier i displayet . LCD- displayet er yderst følsom . En lille bule på skærmen eller droppe computeren kan forårsage disse problemer . De fleste af den tid , som erstatter enten LCD-display eller bundkortet-på grund af den indbyggede grafikkort-vil opstå , hvis disse problemer eksisterer . . Følg trinene nedenfor for at afgøre , hvilken del af computeren er årsag dit grafikkort problem
1 .
Fjern alle eksterne enheder ( printere , scannere osv. ) for at sikre, at de ikke forårsager et problem .
2 .
Genstart computeren. Tryk på " F1 "for at gå ind i BIOS -konfigurationsprogrammet , når HP -logoet vises . Note, hvis de farvede streger i BIOS , i så fald er spørgsmålet hardware relateret. Find en ekstern skærm og sætte det ind i den bærbare computer til at bekræfte dette . Udskift skærmen, hvis der ikke farvede streger på den eksterne skærm , men dukke op på den bærbare computer -skærmen.

udskifte bundkortet , hvis der er streger på begge , da dette indikerer problemet er med den interne video grafik .

Kontakt en HP Support tekniker for yderligere hjælp at have dele udskiftet .


Fortsæt til næste trin Hvis ingen farvede streger i BIOS .
3 .
Afslut BIOS , så computeren til at starte Windows .
4 .
Opdater dine video drivere . Adgang hp. com til at finde den opdaterede video-drivere til din computer . Følg anvisningerne for at installere dem .
5 .
Genstart computeren.


Previous:nothing Next:rengøringsprocedurer for HP LaserJet 4L 

Kommentarer

Code:
change