fordelene ved en ftp -server

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-27

FTP , eller File Transfer Protocol , hjemmesider lette download og upload af filer på internettet. Der en række fordele af en FTP -server frem for andre fil- overførsel muligheder .

Nem Træk og slip grænseflade

De fleste FTP -software , eller klienter , gør det nemt at overføre filer via en drag-and- drop interface , der ligner til Windows Stifinder . Dette giver en let overførsel ikke ydes af HTTP .

Greater Efficiency

FTP tilskud større effektivitet , når der overføres store filer og begrænser filstørrelsen kun mængden af plads på serveren . I modsætning til e-mail , ville store filer ikke behøver at blive brudt op i mindre dele . FTP giver også mulighed for automatisk genoptagelse af fil-downloads eller uploads uden en separat download manager . dette er især til gavn for brugere med langsomme eller upålidelige internet -forbindelser

Øget Sikkerhed

For at begrænse adgang til filer , FTP har et væld af sikkerhed funktioner , herunder bruger autentificering og sikre overførsler med kryptering protokoller som SSL og TSL . Dette sikrer adgang til data kun til autoriserede brugere uden mulighed for at en person opsnappe læselige data .


Previous:nothing Next:Forskellen mellem 5 & 6 Ethernet-kabel 

Kommentarer

Code:
change