funktioner i virtuel hukommelse

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-01

Computere stole på talrige hukommelse systemer til at gemme og hente data . Memory management er et system , der anvendes til at styre computeren lagerplads til bedre system fil organisation og mere effektiv adgang til data . Virtuel hukommelse er en hukommelse ledelse teknik

Definition

Virtuel hukommelse virtualiserer hukommelse lagerenheder i en computer . Hardwarevirtualiseringstjenester skjuler fysiske egenskaber af en computer platform , og i stedet viser en abstraktion af denne hardware , eller et par begreber på et tidspunkt at reducere unødvendige detaljer .

Funktion

Virtuel hukommelse tager form af et program , der forvalter disk lagerdrev og Random Access Memory ( RAM ) , den vigtigste type af hukommelse i en computer . Virtuel hukommelse muliggør nye data , der skal tildeles til harddisken når den foreligger RAM i et edb-system er fyldt . Dette frigør nødvendige plads i RAM til at indlæse nye programmer og gemme nye data efter behov .

funktioner

Virtuel hukommelse bruger hardware hukommelse mere effektivt end systemer uden virtuel hukommelse . Virtuel hukommelse huder opsplitning, eller spredning af filer , der opstår , når et system ikke længere kan organisere data i en relateret mønster . Virtuel hukommelse gør det muligt for en proces , der skal køre på et system med mindre hukommelse til rådighed end det beløb, der kræves for processen .


Previous:nothing Next:IBM ThinkPad T23 specs 

Kommentarer

Code:
change