hjemmelavet pc vandkøling

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-04

PC'ere kan være ganske støjende . Det meste af støjen kommer fra de forskellige ventilatorer inde i pc . En måde at reducere støj er at bruge vandkøling i stedet for Ventilatorkøling fordi en rolig vandpumpe effektivt kan fjerne mere varme end en eller flere støjende fans . Vandkøling sæt til pc'er kan være ret dyrt , så hvorfor ikke have lidt sjov med at skabe din egen hjemmelavede løsning

Du skal bruge: ?
CPU køleprofil
. Stille dykkede vandpumpe .
Plastslanger ( hospital type eller lignende ) stik .
Kobber oprullet rør ( som blev brugt i køleskabe ) .
Bor .
Epoxyharpiks lim .
Siliconefugemasse ( eller lignende fleksible vandfast fugemasse ) .
Glaskrukke ( stor nok til at indeholde dykpumpe med gode clearance , og lille nok til at passe i din PC) .
Destilleret vand.
Et par lange ( 12 inches eller deromkring ) nylon tie wraps (du kan slutte dig til dem for at gøre dem længere , hvis nødvendigt )


1
Modificer CPU køleprofil : . Tag ventilatoren ud køleprofil . Bor to huller ind i det massive krop del af kølelegemet , så hullerne opfylder inde i blokken . Dette vil være vand kanal , der vil køle blokken . Brug epoxyharpiks at lime en tube -stik i hvert hul ( sørg limen ikke løber ind i hullet , ellers kan det senere begrænse vandmængden ) .
to
Gør vandet . tank : Lav tre huller i låget af glas --- to for slangen til at gå ind og ud , og en for det elektriske kabel til dykpumpe . Monter slangen til vandet afgangen fra pumpen og placer pumpen inde i krukken . Pass vandet udløbsrør og pumpens elektriske kabel gennem hullerne i krukken låget . Fyld glasset med destilleret vand og monter låget . Læg et stykke slange i det tredje hul i låget , dette vil være vandet tilbage røret . Brug epoxyharpiks eller silikone fugemasse , forsegling af rør og el- kabel til låget , så låget er vandtæt
3
Forbered radiatoren : . En kobber oprullet rør ( som en fra en køleskab ) vil gøre et godt radiator for at slippe af med varmen , spolen giver en stor overflade for varmen til at sprede sig i luften væk fra CPU'en . Tilslut vandpumpe udstroemningsroeret til en af de CPU køleprofil rør stik . Slut tredjedel stykke slange fra det andet stik i CPU heat sink til den ene ende af kobberspiral . Komplet vandkredsløbet ved at forbinde den anden ende af kobberspiral til vandtanken tilbage røret .
4 .
Brug epoxyharpiks eller silikone fugemasse for at sikre, at alle rør tilslutninger er vandtætte . Sørg for, at overfladerne er rene , før du anvender lim eller fugemasse for at sikre en god tætning .
5 .
Placer vandtanken krukke sikkert inde i pc'en ( såsom ved at bruge nylon slips ombrydes til fastgøre den til pc'ens kabinet ) . Sikker radiatoren til en passende del af PC chassis med en nylon slips wrap . Sørg for, at kobber radiatoren ikke kan komme i kontakt med printkort , såsom bundkort eller RAM -kort .
6 .
Slut vandpumpe elektriske kabel til en strømforsyning .

gode råd og advarsler


 • Vælg den roligste vandpumpen du kan finde!
 • Du kan gøre vandpumpe tænde og slukke automatisk med PC ved ved hjælp af et relæ , der er udløst fra en af de ekstra 12- volts strøm stik inde i pc'en .
 • Du kan udvide vandkredsen til også at omfatte andre fan-køles komponenter i din pc , hvilket gør det endnu mere stille .
 • afbryde strømmen til pc'en , inden du åbner sagen .
 • Brug statiske beskyttelse for at undgå skader på pc'en , mens du arbejder .
 • Vand og elektricitet er en farlig kombination , så sørg for at du er sikker , når tilslutning af pumpen .
 • Make sikre, at ingen kan trænge vand når pumpen kører .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan fejlfinde et sony ad7200a   

  Kommentarer

  Code:
  change