hk a1000y specs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-25

HP Pavilion a1000y er en stationær pc lavet til daglig computing opgaver som arbejde , spil og se film . Det anses for en mellemlang rækkevidde computer med komponenter er egnet til almindelig arbejde eller husholdningsbrug.

Bundkort

Asus P4GV-LA bundkort bruges til denne model . Stikket understøtter både Intel Celeron med Prescott og Northwood kerner sammen med Pentium 4 processorer . Front- side bus opererer på 400MHz . Bundkortet er en mikro- ATX med dimensioner 9 . 6 med 8,6 inches .

Hukommelse

Memory spiller en stor rolle i hvor hurtigt en computer er i stand til at behandle flere opgaver på samme tid . Standarden slots omfattede to 184- bens DDR sokler med maksimalt 2GB understøttet hukommelse . Stavene operere i single-channel mode .

udvidelsesmuligheder

Tilføj udvidelseskort for at forbedre ydeevnen og øge funktioner med de tre PCI slots . En ulempe er, at en AGP -slot , den primære slot bruges til grafikkort at optimere gaming , ikke er tilgængelig. PCI kort er til rådighed, men de arbejder langsommere .

Sound

Realtek seks -kanals lyd understøtter topkvalitet lyd med yderligere støtte til Dolby 5,1 . Lyden er integreret i modsætning til at bruge en separat kort i en ekspansion slot .

Havne

ligger på bagsiden af computeren er en seriel og parallel port , en VGA -port til at tilslutte en skærm , fire USB -porte med 2,0 hastighed . en RJ -45 netværk port og tre lydstik


Previous:nothing Next:computerens strømforsyning specifikationer 

Kommentarer

Code:
change