hvad er en sdrom drev ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-27

SDROM er en forkortelse for Synkron Dynamic Read Only Memory . Læs Kun hukommelse bruges til permanent lagring af information . Lagres permanent software , der kaldes firmware , er den grundlæggende nødvendige oplysninger til at starte eller " boot up " en enhed og til at køre udstyr <. h2 > SDROM Synkron Dynamic Read Only Memory refererer til permanent opbevares hukommelse , der er omfattet af systemet ur og periodisk forfrisket . De maskiner kører glattere ved at synkronisere read only memory til at køre hardware , da de kommandoer er udstedt i kontrollerede kronologisk sekvenser .

Read Only Memory

Read Only Memory er permanent hukommelse , der normalt bruges til at gemme firmware . Firmware er software , der er forbundet med hardware . Det holder de grundlæggende oplysninger til at starte og køre elektronik , undertiden kalder " boot " -programmet . Læs Only Memory findes i alt fra forbrugerelektronik og apparater til industrimaskiner og medicinsk robotteknologi .

Synchronized Dynamic Memory

Software er synkroniseret , hvis det venter på et signal fra det interne system ur inden besvarelsen en ekstern kommando . Dette gør det muligt computer eller anden enhed til at udføre mere komplekse kommandoer . Dynamisk hukommelse er opdateret periodisk når de er aktive . SDROM bør ikke forveksles med SDRAM eller Synkron Dynamic Random Access Memory .


Previous:nothing Next:Med henblik på computerens komponenter 

Kommentarer

Code:
change