hvad er et spektrum analysator til?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-05

En bølgeform er en term, der anvendes til at beskrive form og form af et signal . Et spektrum analysator væsentlige undersøger spektret sammensætning af elektriske , optiske og akustiske bølgeformer

Frekvens

elektriske signaler måles ved frekvens . Spectrum sammensætning henvises der til hele spektret af frekvenser muligt i bølgeformer . Spektrumanalysatorer bruges til at justere vinduet , eller en række af frekvenser for at vise en visuel repræsentation af en udvalgt frekvens i en bølgeform .

Båndbredde /SNR

Mange spektrumanalysatorer indeholder en markør delta funktion, der angiver værdien af frekvens magt . Markør delta -funktionen foranstaltninger båndbredde , eller mål for bredden af en række frekvenser . Båndbredde foranstaltninger for dette område i hertz , eller antallet af frekvensen cyklusser per sekund . Markør delta funktion også måler signal -støj -forhold ( SNR ) . SNR er et mål for signalstyrken i forhold til baggrundsstøjen produceret af signalet . Dette forhold er typisk måles i decibel .

Se /Trace

spektrumanalysatorer har udsigt /trace kapacitet . Denne funktion gør det muligt spektrum analysator instrument for brugerne at gemme de maksimale værdier eller højeste registrerede punkter i et signal bølgeform , og sammenligne disse værdier til analyse .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en HDTV som en anden skærm 

Kommentarer

Code:
change