hvad er ir trådløs ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-17

Snarere end at lægge jumbles af ledninger , som computere engang gjorde , at moderne maskiner bruger af teknologi , der giver brugerne mulighed for at afbryde kabler og tage enhederne mobil . En af disse nyere teknologier er IR trådløs , som står for infrarød stråling trådløse teknologier

Infrarød

Infrarød teknologi bygger på at udnytte energien fra elektromagnetiske bølger til at sende og modtage informationer . Det er tæt på bølgelængde oftest forbundet med rødt lys , men er bare en lidt længere

Communications

Denne teknologi bruges normalt i forbindelse med kommunikation , for korte og mellemlange afstande afstande . den kan også bruges til at kontrollere enheder på disse områder . På grund af den kortere afstand af funktionalitet , skal det element, ved hjælp af IR trådløs teknologi være i " synsvidde ", hvilket betyder at der ikke må være noget mellem enheden og modtageren for kommunikationslinjer til at arbejde .

Trådløst netværk

I en verden af teknologi , IR trådløse er ofte omtalt som trådløst netværk , en metode til kommunikation mellem computere . Snarere end at have et sortiment af ledninger fysisk tilslutning én computer til en anden , trådløs IR giver alle de computere til at kommunikere frit . Dette kan kun ske med computere, som har indbyggede IR trådløs teknologi .

Telefon Kommunikation

IR trådløse teknologi bruges også i nogle mobiltelefoner , generelt at give brugerne mulighed for at udveksle oplysninger . Når du placere to IR trådløse -aktiverede telefoner ved siden af hinanden , kan de deler telefonnumre , adresser , telefonbogsposter og andre oplysninger.


Previous:nothing Next:hvad er et standard VGA grafikkort ? 

Kommentarer

Code:
change