hvad er rå -protokollen?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-03

RAW -protokollen er en af det fælles edb- sprog, at dokumenterne oversat til , og derefter sendt til en netværksprinter . Printeren tolker protokollen og udskriver dokumentet

Formål

RAW -protokollen bruges, når en computerbruger vælger at udskrive et dokument , der er mere end en simpel tekst-baseret dokument . Data i print -filen er oversat til RAW -protokollen form , som kan forstås af printeren . Det er det standardprintersproget indstilling for de fleste systemer ikke kører Windows XP Professional eller Windows 2000 .

Brug

Når en bruger vælger udskrivningsindstillingen for et dokument , computeren åbner en TCP /IP- Transfer Protocol til at finde printer . Når printeren er fundet, TCP /IP -protokollen kontrollerer for detaljer om denne enhed og alle drivere den bruger og relæ disse oplysninger tilbage til computeren . Computeren har adgang til nødvendige information til chaufføren og skaber en RAW protokol version af dokumentet ved hjælp af særlige til printeren . En gang skrevet , at TCP /IP -protokollen transporterer RAW -protokollen filen til printeren. Printeren tolker RAW fil og udskriver data .

Drivere

Computeren kan ikke oprette en RAW protokol fil , hvis det ikke har de korrekte drivere installeret . Drivere er specifikke for printeren og computeren operativsystem .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en bærbar computer trådløs havn 

Kommentarer

Code:
change