hvilken type skærmkort passer ind i en eMachine ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-26

De fleste eMachines computere har indbygget grafikkort på PC bundkort , hvilket reducerer produktionsomkostningerne og giver en lavere pris . Dog eMachines computere kan opgraderes til en hurtigere , dedikeret grafikkort til at øge pc'ens grafiske ydeevne .

AGP

Computere produceret af eMachines før 2007 kan have en AGP -slot på bundkortet til en dedikeret grafikkort . De fleste af disse slots acceptere enten en AGP 4x eller en AGP 8x grafikkort . Ny AGP grafikkort er stadig tilgængelige for køb fra 2010 , men de er forældede og bliver sværere at finde .

PCI-E

Computere fra eMachines efter 2007 kan have et PCI-E x16 slot på bundkortet . PCI-Express grafikkort er den nyeste teknologi fra 2010 og tilbyder den bedste ydelse for en dedikeret grafikkort .

PCI

Alle eMachines computere kan opgraderes til et PCI- skærmkort , uanset computeren type eller generation . Mange dedikeret grafikkort producenter tilbyder PCI udgaver af deres grafikkort til de computere, der mangler PCI-E eller AGP slots på bundkortet .


Previous:nothing Next:hvordan man skriver en roman på en netbook 

Kommentarer

Code:
change