hvordan du fjerner en ikke-tildelte drev

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-19

De fleste stationære computere er designet til at holde mere end en harddisk, så lagring kan udvides ud over den oprindelige konfiguration . Men hvis du har en computer med en ekstra harddisk installeret, er fordelte ( ikke partitioneret og formateret ) , og du ønsker at fjerne harddisken til brug andre steder , kan harddisken fjernes med nogle få trin.

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
lukke computeren ned og lade computeren tilsluttet stikkontakten. . Det er vigtigt at forlade netledningen sat i , fordi det vil jorde computerkabinettet og forhindre udladning af statisk elektricitet , der kan beskadige harddisken og andre komponenter .
2 .
Åbn skrivebordet computer ved at fjerne eventuelle skruer , der holder panelet om sagen med chassiset og skub derefter panelet fra chassiset .
3 .
Åbn den stationære computer ved at fjerne eventuelle skruer , der fastgør panelet om sagen med chassiset og skub derefter panelet fra chassiset .
4 .
Træk data -og strømkabler fra harddisken med den ene hånd , mens på samme tid at placere den anden hånd på sagen for at beskytte harddisken og andre elektroniske komponenter fra statisk elektricitet .
5 .
Flyt eventuelle plasttapper holder harddisken på plads i den modsatte holdning med henblik på at løsne drevet . Fjern eventuelle skruer, der fastgør drevet. Træk forsigtigt drevet fra harddisken hylden .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette filer fra en korrupt partition 

Kommentarer

Code:
change