hvordan du installerer HP LaserJet printpatroner med smart printteknologi

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-18

Hewlett Packard 's LaserJet printere er blandt de mest high -end produkter . De er især populære for virksomhederne , fordi deres højtydende blækpatroner udskrive op til tusindvis af sider og behøver ikke at udskiftes så ofte . Deres nye " Smart Printing -teknologi " omfatter en computerchip i patronen , der giver din printer og relaterede computere automatiske opdateringer og alarmer , når en patron er ved at løbe tør , eller har andre problemer . Installation af en ny blækpatron , bør tage kun et par minutter

Du skal bruge:
HP LaserJet manual .


1 .
Slå op i detaljerne for at installere din specielle printerens patron , eller downloade manualen fra HP 's hjemmeside . Se Referencer for en liste over HP 's LaserJet printere , og klik på din printer serie . For eksempel , hvis du har en 8420 ville du klikker på " HP LaserJet 8000 printer serien . " Klik derefter på din printer . Under " Ressourcer " på support-side , klik på " Manualer " og download manualen til din printer .
2 .
Åbn din printer for at få adgang blækket bakken i henhold til instruktionerne i dit manual . Nogle generelle retningslinjer for HP LaserJet printere er , at hvis der er en kopi bakke på toppen af printeren , at hele bakken normalt løfter op til at afsløre blækket nedenfor ( sørg lukket kopien bakken låget ) . Hvis der ikke kopiere bakke , normalt det øverste tynde lag af plast åbner via et håndtag på forsiden eller sider . Vær blid og samtidig åbning af printeren , og tjekke din manual for detaljerne .
3 .
Find den patron , der skal udskiftes i blækket bakken . Hvis det er den eneste patron i skuffen , greb begge sider og træk lige op . Hvis der er flere patroner , tryk ned på forsiden af en du erstatter indtil den springer frem , så trække det lige op .
4 .
Fjern al emballage fra den nye patron , herunder den tynde stykke af hvad der ligner tape i bunden . Placer cylinderampullen i den tomme plads i den trykte skuffen , og skub ned , indtil det klikker på plads .
5 .
Luk printerens låg , og vent til printeren hovedet til automatisk nulstilling før udskrive en testside for at afprøve den nye patron .


Previous:nothing Next:hp laptop 9600 specifikationer 

Kommentarer

Code:
change