hvordan du installerer en HP LaserJet 4P på en Windows XP-maskine

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-12

Hewlett Packard 4P personlig laserprinter kan være et udmærket valg for både privat-og erhvervsbrug . Men som med enhver printer , er korrekt installation afgørende for en korrekt funktion af 4P . At tage sig tid til at installere 4P printeren korrekt på din Windows XP-maskine er den bedste måde at sikre enheden vil fungere efter hensigten og giver top kvalitet output

Du skal bruge: .
4P printer
. Parallel printerkabel .


1 .
Tilslut den større ende af det parallelle printerkabel til bagsiden af 4P printeren . Sørg for, at klemme er tilsluttet korrekt , og at kablet er stram .
2 .
Slut den anden ende af det parallelle printerkabel til den parallelle port på bagsiden af din XP computer . Den parallelle port er lang og rektangulær, og på mange computere , er det farvet rødt for nem identifikation .
3 .
Log på din XP- computer , og tænd for printeren . Se nederst på skærmen til " Found new hardware " guiden . Dette er din tegn på, at computeren har fundet 4P printeren og installerer driveren til det .
4 .
Klik på " Start "knappen og vælg " Kontrolpanel " fra menuen . Dobbeltklik på "Printere og faxenheder " ikonet .
5 .
Gennemgå listen over printere . Hvis du ser HP LaserJet opført 4P , har det været installeret . Hvis du ikke kan se 4P , skal du fortsætte til næste trin .
6 .
Brug " Tilføj printer " -knappen for at tilføje 4P manuelt . Klik på " Tilføj printer " ikonet og vælge " Lokal printer ". Fjern markeringen af " Automatisk registrering af " valgmulighed .
7 .
Klik på " Næste " og vælge " LPT1 " printerport. Klik på " Næste " og vælg HP 4P fra listen over printere . Klik på " Næste " og skriv et navn til printeren . Klik på " Næste " for at fortsætte . Vælg , om du ønsker at udskrive en testside , og klik derefter på "Finish " for at afslutte installationen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan installere to skærme med ét skærmkort & en bundkort havn 

Kommentarer

Code:
change