hvordan du installerer en HP Recovery disk på hp dv 8300 CTO

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-15

Hewlett Packard introducerede HP DV8300 CTO bærbar lige før frigivelsen af Windows Vista-operativsystemet . Af denne grund . den bærbare computer leveres med både Windows XP og Vista konfigurationer Hvis du har store Windows problemer med en DV8300 CTO bærbar computer, bruger gendannelses-cd til at geninstallere Windows og den originale software kan hjælpe i mange tilfælde . Selv den bærbare computer blev leveret med forskellige versioner af Windows , genoprette operativsystemet er den samme for begge konfigurationer

Du skal bruge: .
HP System Recovery diske ( ekstraudstyr) .
Ekstern harddisk eller USB flash -drev .

Gendannelse fra Hard Drive Recovery Partition


1 .
Sluk for DV8300 bærbare computer , tænd det igen på . Så snart du ser HP logoet skærmen , tryk på " F11 " tasten på tastaturet .
2 .
Vent på HP Recovery Manager nytte at starte. Når du bliver bedt om at sikkerhedskopiere brugerfiler til en ekstern enhed , sikrer, at du har en ekstern harddisk eller USB- flashdrev tilsluttes den bærbare computer, og følg derefter anvisningerne for at sikkerhedskopiere filerne . Hvis du ikke ønsker at sikkerhedskopiere brugerfiler , skal du klikke på "Spring " -knappen .
3 .
Klik på " Ja " option på skærmbilledet til bekræftelse når du bliver spurgt , om du er sikker på , at du ønsker at genoprette DV8300 CTO laptop til fabriksindstillingerne.
4 .
Vent på HP Recovery Manager værktøj til at omformatere de vigtigste partition på harddisken og geninstallere Windows og andre standard software .

5 .
Tryk på en tast på tastaturet når du bliver bedt om at genstarte HP DV8300 CTO laptop . Når computeren genstarter , gør det muligt at starte Windows normalt . Følg anvisningerne på skærmen i Windows til at tilpasse indstillingerne og konfigurere din bærbare computer til brug .

Gendannelse af bærbare computer med Personlig Recovery cd'er


1 .
Tænd computeren , og straks indsætte den første gendannelses-cd i det optiske drev af DV8300 bærbare computer. Når du bliver bedt om at trykke på en tast på tastaturet for at starte fra cd /dvd-drevet .
2 .
Vent på gendannelses-cd til at kopiere filer til din bærbare computers harddisk . Det kan tage flere minutter for værket til at kopiere de nødvendige filer for at starte retableringen.
3 .
Klik på " Avancerede indstillinger /System Recovery " valgmulighed , og klik derefter på " Næste " for at starte Recovery Manager .
4 .
Følg anvisningerne på skærmen for at sikkerhedskopiere datafiler til et eksternt drev eller enhed . Alternativt , klik på " Spring ", hvis du ikke ønsker at gemme filerne .
5 .
Følg anvisningerne på skærmen for at geninstallere Windows på din primære harddisk partition . Recovery Manager vil derefter geninstallere Windows og andre standard software . Klik på en tast for at genstarte computeren, når helbredelsesprocessen færdig .
6 .
Lad DV8300 at starte op i Windows, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at tilpasse computeren . Genstart computeren, hvis du bliver bedt om at gøre det .

gode råd og advarsler


  • Forsøg ikke at genoprette den DV8300 CTO laptop uden først at tilslutte AC- adapteren . Hvis du gør det , og batteriet dør under genopretning, genoprette processen vil mislykkes .


  • Previous:nothing Next:Hvordan opdaterer jeg msi k9vgm - v bios ?     

    Kommentarer

    Code:
    change