hvordan du installerer nikon COOLSCAN iii

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-09

Nikon COOLSCAN III, der blev udgivet i 1999 , var en vigtig milepæl for virksomheden . Nikon havde gjort 35mm film scannere til år dengang, og deres erfaringer tillod dem at oprette COOLSCAN III , som var den første scanner til at bruge Digital ICE , en banebrydende fjernelse af støv -teknologi og pralede en opløsning og farvedybde det er stadig imponerende . Scanneren er tilsluttet computeren ved hjælp af den daværende hurtige SCSI ( Small Computer System Interface) system , som nu er opløst . . Men med en SCSI til USB -kabel , kan du tilslutte årti gamle scanner til enhver moderne computer

Du skal bruge: .
Nikon COOLSCAN III scanner
SCSI kabel .
Strømkabel.
Computer .
SCSI -port eller en USB til SCSI -kabel .
Nikon COOLSCAN III installere cd .
Skruetrækker .


1 .
Vælg en placering til din scanner . Sørg for, at det har plads til ventilation , og vil ikke være genstand for drastiske ændringer i temperatur fra direkte sollys eller træk. Scanneren bør være 2 inches af clearance på toppen , 4 inches fra bagsiden og front, og 2 inches fra siderne .
2 .
Åbn frontpanelet , og fjern transport skruen med en mønt , og skru dem ind til huller på bagsiden .
3 .

Tilslut strømkablet og tænd for scanneren på at sikre, at kablet er tilsluttet korrekt . Når " jeg "på afbryderen er nede , det er tændt.
4 .
Sluk scanneren . Når " 0 "på afbryderen er nede , at scanneren er slukket .
5 .
Slut SCSI -kablet til scanneren og derefter til din computer . Fordi SCSI kabler ikke kan tilsluttes eller frakobles ved enheder, der oprettes forbindelse til , skal du slukke både computeren og scanneren . Hvis du tilslutter scanneren til en SCSI-kæden , skal du slukke alle enheder i kæden .
6 .
Vælg den rigtige indstilling med terminator kontakten på bagsiden af scanneren . Hvis scanneren er den sidste enhed i SCSI-kæden , eller den eneste enhed , skal du vælge " ON ". Hvis det ikke er den sidste enhed , skal du vælge " OFF ".
7 .
Sæt scannere SCSI -ID. Hver enhed i SCSI-kæden har et tal, der identificerer det . Indstille ID til et vilkårligt antal , der ikke er 0 , 1 , 3 eller 7 , da disse tal er almindeligt anvendt til at identificere computeren og komponenter i computeren . Brug ikke et nummer, der allerede bruges af en anden enhed i SCSI-kæden . ID- nummeret ændres ved at justere på drejeknappen på bagsiden med en flad-head skruetrækker . Kontroller, at scanneren er ikke sat i , når du justerer det ID- nummer .
8 .
Tænd scanneren ved at trykke " Jeg 'på afbryderen ned .
9 .
Sæt installere cd i computeren og starte det op .
10 .
Følg anvisningerne for at installere driverne til scanneren . I Windows , vil du blive bedt om at lede computeren til drivere til dit nyinstallerede scanner. Direkte operativsystemet til din cd-drevet for disse filer og lad det kopiere dem . I et Macintosh -system , skal du åbne cd og dobbelt-klik på installationsfilen på det ønskede sprog , og følg anvisningerne på skærmen .
11 .
Genstart computeren for at fuldføre installationen .


Previous:nothing Next:MMS pc -komponenter 

Kommentarer

Code:
change