hvordan du installerer ram på en ibm T400

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-20

Hvis du ønsker at forbedre ydelsen på din IBM ThinkPad T400 bærbar computer, kan du fremskynde ansøgninger ved at tilføje en ekstra pind af RAM hukommelse . Ekstra RAM -hukommelse , vil også give dig mulighed for at åbne flere programmer på én gang for bedre multitasking . Installation af en RAM hukommelse modul i T400 er en forholdsvis simpel opgave , som de fleste mennesker kan færdiggøre på få minutter

Du skal bruge: .
Phillips # 2 skruetrækker
. Anti-statisk håndledsrem.
PC8500 204- pin SODIMM hukommelsesmodul ( 512 , 1GB , 2GB eller 4GB i størrelse ) .


1 .
Luk ThinkPad T400 bærbare computer. Fjern AC- adapteren hvis den er tilsluttet . Fjern alle andre kabler og udstyr fra T400 .
2 .
Luk LCD- skærm på T400 . Vend ThinkPad bærbare computer over at se bunden af enheden . Skub låsen til batteriet for at låse den, og træk batteriet ud af den bærbare computer.
3 .
Find hukommelsespladsen for T400 . Dækning for slot har et lille billede af et hukommelsesmodul på det . Fjern holdeskrue og derefter dækslet til hukommelsesporten . Sæt dækslet til side .
4 .
Sæt på anti -statisk håndledsstrop , så klip det metal enden af remmen til et metal overflade eller genstand . Rør ved metalgenstande for at aflade evt statisk elektricitet i kroppen .
5 .
Åbn antistatiske pose eller emballage for 204- pin SODIMM hukommelsesmodul . Fjern modulet omhyggeligt og undgå at røre ved metal- kontakt kanten af SODIMM .
6 .
Juster hakkene på 204- pin SODIMM og hukommelsen slot i den bærbare computer . Hold modulet på omkring en 45- graders vinkel , og derefter skub den ind i åbningen .
7 .
Tryk nedad på den yderste kant af det nye modul til T400 . Skub langsomt ned på SODIMM , indtil det klikker på plads .
8 .
Sæt dækslet tilbage over hukommelsespladsen. Indsæt holdeskruen og stram med stjerneskruetrækker . Sæt batteriet ind i rillen . Drej den bærbare computer tilbage over .
9 .
Slut vekselstrømsadapteren og andre kabler eller eksterne enheder . Tænd for T400 og lad den til at starte normalt .

gode råd og advarsler


  • Sørg for at du er iført den anti -statisk armbånd , inden du afleverer RAM hukommelse modul til Deres T400 bærbare computer. Modulet er meget følsomme over for skader , der kan opstå på grund af statisk elektricitet .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan opdatere driverne til en GE easycam     

    Kommentarer

    Code:
    change