hvordan du køber hukommelse billige

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-11

Hvis du logger på din computer eller forsøge at få adgang til mere end ét program , og du er nødt til at vente , kan du bruge en hukommelse opgradering. Tilføjelse hukommelse er let, og det behøver ikke at være dyrt

gøre forskningen

Find ud af hvilken type hukommelse du har brug for , og hvad der er foreneligt med netop dit pc eller laptop . Computermemoryoutlet. com har et værktøj, der kan hjælpe . Derefter ramte hjemmesider for anmeldelser . Tjek PC World eller Consumer Reports for at se, om de billigere hukommelse vil give dig den ydelse, du leder efter .

Shopping Sammenlign

Lav en liste over steder at kontrollere og se, hvordan de sammenligner prismæssigt . Rabatter online er i høj kurs med detailhandlere . Glem ikke at tjekke auktionssider , såsom eBay eller Amazon. com . Mange gange kan du få blidt anvendte hukommelse , der er stadig i perfekt stand .

Spørg din IT -afdeling

Nogle gange , den billige hukommelse , du leder efter , kan lige under næsen . Din virksomheds it -afdeling kan have nogle de ikke ved hvad de skal gøre med . Måske computere har alle været opgraderet , og der er dele liggende de ikke bruger . Nogle af disse kunne være hukommelseskort . Det skader aldrig at spørge .


Previous:nothing Next:HP Pavilion a6010n specifikationer 

Kommentarer

Code:
change