hvordan man bruger PCI-E & pci grafikkort på samme tid

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-24

Når du har brug for din data , der skal vises på to , tre eller flere skærme , eller har et program , der skal køre på mindst to skærme , du normalt har brug for mere end ¨¦t skærmkort . En af de løsninger, du har, er at bruge et PCI Express ( PCI-E ) og en PCI- skærmkort på samme tid

Du skal bruge: .
PCI-E grafikkort PCI- grafikkort fra samme producent .
Phillips skruetrækker med en mellemstor spids .
Computer manual .

PCI-E Express ( PCI -E ) grafikkort


1 .
Afbryd alle kabler fra computeren , herunder strømkablet .
2 .
Vend computeren rundt , så bagsiden vender mod dig . Løsn de skruer, der holder til højre panel . Gennemgå din computer manual for at sikre, at du ikke behøver at fjerne en top eller front panelet for at skubbe til højre panel off .
3 .
Læg computeren ned, så du kan se interiøret og find PCI-E slot . Dette vil være den første slot over PCI slots og er lidt længere end PCI slots . Der henvises til kortet manualen for at se slot størrelse . Du kan også identificere slot ved at kigge på kortet forbindelsen .
4 .
Fjern bagsiden metalpladen , hvor slot . Denne plade er holdt på plads med en skrue , og ved at fjerne skruen pladen kan fjernes .
5 .
Sæt kortets stik i stikket og tryk fast langs den øverste kant af kortet , der sikrer et fast forbindelse mellem benene og slot . Udskift skruen du har fjernet fra bagsiden metalpladen til at holde kortet på plads .
6 .
Sæt edb-kabler ( med computer åben ), og tilslut computeren til stikkontakten.
7 .
Tænd for computeren og indsæt skærmkortdriver CD . Vent til cd driverinstallation til at starte automatisk . Indtast dit personlige oplysninger , når du bliver bedt om og klik på " Næste ". Vent, til at fuldføre installationen , og klik på " Finish ".

PCI -kort


1 .
Indsæt PCI grafikkort i PCI -slot længst fra PCI-E kort . Denne type slot vil være kortere end PCI-E slot . Fjern metalpladen , og skru på bagsiden af computeren lige bag slot du vil bruge .
2 .
Sæt PCI -kort i stikket og tryk godt ned langs den øverste kant for at sikre en tæt forbindelse mellem ben . Udskift den skrue, der holdt tilbage metalpladen til at holde kortet på plads .
3 .
Sæt højre side panel og skruer . Udskift kabler og stik computeren i stikkontakten . Tænde for computeren .
4 .
Indsæt driver -cd, der fulgte med PCI grafikkort i cd /dvd-drevet og vent til installationen af driveren til at starte automatisk . Input dine personlige oplysninger til registrering af kortet og klik på " Næste ". Vent, til at fuldføre installationen , og klik på " Finish ".
5 .
Konfigurer kortene til at arbejde samtidigt ved at gå til kontrolpanelet er installeret af føreren og klikke på " Set up multiple displays . Vælg det standard skærmkortet , og som output skal gå til hver skærm .

gode råd og advarsler


  • at undgå driver konflikter , forsøger at købe kort, der af samme fabrikanten og placere PCI grafikkort på bundkortet så langt som muligt fra PCI-E grafikkort . Gør dette , så kortene ikke bruger den samme bus til data, selvom de nyere PCI-E kort udvide og dobbelt så bussen overførselshastigheder , hvilket gør dem bedre udføre og forebyggelse bus problemer med andre kort .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan adskille min HP pavilion skærm     

    Kommentarer

    Code:
    change