hvordan man bruger eksterne højttalere med en dell laptop

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-20

Brug din Dell bærbare i stedet for en desktop til at se medier kan være mere behageligt , hvis du bruger en ekstern højttaler system . Højttalere og lyd kapacitet varierer meget fra laptop fabrikanter , så det er vigtigt at lytte til computerens lyd , før køb. Eksterne højttalere er tilgængelige , hvis du ønsker en bedre lyd end computerens indbyggede højttalere leverer. Højttalersystemer varierer i antallet af talere og muligheder , men den grundlæggende laptop forbindelsen er den samme for dem alle

Du skal bruge: .
højttalerkabler .
Strømstødssikring.


1 .
Sluk for din Dell- bærbare .
2 .
Slut højttalerne til taleren styreboks . Taleren styreboks varierer afhængigt af højttalersystemet du har. To-højttalersystemer vil have en kvindelig stik på bagsiden af en højttaler , der du sætter den anden i den anden taler . Hvis dit system har en sub-woofer , vil alle de andre talere stikket ind i det . Tilslutningsledningerne er farve-kodet til stikkene på bagsiden af kontrolboksen .
3 .
Sæt en audio -kablet i " Audio -In " port på bagsiden af kontrol boks . Hvis lydkablet er farvekodede , vil det være grøn .
4 .
Sæt den anden ende af lydkablet til hovedtelefonstikket på din bærbare computer.
5 .
Sæt højttalerne » netledningen til en overspændingsbeskytter at beskytte dit system mod overspænding . Sæt overspændingsbeskytteren i en stikkontakt .
6 .
Tænd for dine højtalere og indstille lydstyrken på et medium niveau . Vær forberedt på at skrue op eller ned , når du tænder din bærbare computer på .
7 .
Tænd din bærbare computer og bekræfter, at lyden kommer fra højttalerne .

gode råd og advarsler


 • Indstil lydstyrken på højttaleren system på et niveau, der tillader dig at bruge din computers lydstyrke til at hæve og sænke lydstyrken efter behov .
 • Dell bærbare automatisk afbryde deres interne højttaler, når du tilslutter højttalerne via stikket til hovedtelefoner . Du vil ikke nødt til at justere nogen indstillinger i din bærbare kontrolpanel.
 • Hvis du ikke kan høre lyd med de tilsluttede højttalere , skal du sørge for at computeren volumen er ikke på lydløs . Klik på højttaler -ikonet i bunden værktøjslinjen i computerskærmen for at undersøge computeren volumen .


 • Previous:nothing Next:lenovo idé pad y710 specifikationer   

  Kommentarer

  Code:
  change