hvordan man bruger en HDTV som en anden skærm

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-05

Brug af en HDTV som en anden skærm er det samme som at bruge en dedikeret computer skærm til en anden skærm , når den er tilsluttet , og de understøttede frekvens og opløsning rækkevidde bestemmes . Moderne fjernsyn har en række input-muligheder , der giver dem mulighed for nemt tilsluttes til flere forskellige input -enheder . Det er ikke ualmindeligt for en HDTV at have flere DVI -indgange samt RCA , VGA , S-Video , og HDMI -stik . Vælge, hvilke input til brug vil afhænge af antallet af andre enheder allerede tilsluttet og output -stikkene , der er tilgængelige på værtscomputeren .

Du skal bruge:
Computer med understøttelse af to skærme
. HDTV med ledige matchende port .
DVI , HDMI , VGA eller RCA -kabel .

fysiske forbindelser


1 .
Power ned for computeren og fjernsynet inden du gør eventuelle forbindelser mellem de to .
2 .
Bestem tilgængelige output på den computer, der understøtter flere skærme . Se den dokumentation , der fulgte med computeren eller videokortet for at se, hvilke kombinationer af output kan bruges samtidigt .
3 .
Bestem den tilgængelige indgang på HDTV , som har en matchende output på computeren . Købe et kabel , der er langt nok til at forbinde mellem de to, og kort nok til at opretholde et godt signal .
4 .
Slut det korrekte kabel mellem videokortet på computeren og den matchende video input stik på bagsiden af HDTV . Hvis flere valgmuligheder er tilgængelige rækkefølgen af præferencen DVI først , med HDMI som andet valg , og andre metoder være mindre foretrækkes .

Opsætning af software


1 .
Tænd HDTV og justere input udvælgelsen til havnen , at computeren er tilsluttet .
2 .
Tænd computeren og se for et signal om HDTV . Operativsystemet bør automatisk registrerer tilstedeværelsen af HDTV som en anden skærm .
3 .
Kør Displayindstilling hjælpeprogrammet fra Kontrolpanel og vælge HDTV fra Display indstillingen boks. Brug Detect -knappen for at finde HDTV , hvis det ikke er vist, og brug Identificer knappen for at vise et stort nummer 1 på den første skærm og et stort nummer 2 på den anden skærm med henblik på identifikation .
4 .
Juster opløsningen , farvedybden og opdateringshastigheden til de anbefalede indstillinger for HDTV i henhold til den vejledning, der fulgte med HDTV for de bedste resultater .
5 .
Juster indstillingerne for den anden skærm indstillinger , såsom hvilke indhold skal vises på , der overvåger , og anvende ændringerne .

gode råd og advarsler


  • Vælg et kabel længde, der er lang nok til at nå , men ikke overdreven i længden . Kabler længere end 15 fod muligvis ikke korrekt afhængigt af computeren og HDTV .
  • kabler bør ikke være tilsluttet eller afbrudt , når enten computeren eller HDTV er tændt .


  • Previous:nothing Next:hvordan man bruger en hoppe drev som ram     

    Kommentarer

    Code:
    change