hvordan man bruger en hoppe drev som ram

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-05

Brug en Jump Drive som ekstra RAM ved at knytte drevet til systemet og vælger at bruge ReadyBoost indstilling fra prompt , der vises på skærmen, når den opdages . Microsoft Windows 7 og Windows Vista operativsystemer , samt visse Microsoft -servere , skal du bruge flash -drev som en lagerplads til systemet sidefilen . Dette fremskynder virtuelle hukommelse swap -fil adgang og frigør harddisken til andre operationer, der medfører en væsentlig stigning i hastighed på systemer , der er lav på RAM eller har mindre eller langsommere harddiske .

Du skal bruge:
Microsoft Windows 7 eller Windows Vista -operativsystemet
. Hop Drive eller USB -flashdrev .

Installere og konfigurere ReadyBoost


1 .
Tilslut Jump Drive til en ledig USB- port .

2 .
Vælg " Hastighed op mit system ved hjælp af Windows ReadyBoost ", når prompten vises på skærmen.
3 .
Vælg " dedikere denne enhed til ReadyBoost " at bruge den fulde kapacitet af enheden som yderligere RAM , eller skiftevis vælge " Brug denne enhed " og justere mængden af plads skal bruges til ReadyBoost , der forlader ekstra kapacitet gratis for fillagring .
4 .
anvende indstillingerne at begynde at bruge drevet som ekstra RAM .
5 .
Klik på " Sikker fjernelse af hardware og Eject Medier "Ikonet i proceslinjen ved uret og skubbe springet drevet før du fjerner den fra systemet . Konfigurer indstillingerne ved at klikke på "Start " menuen og vælge " Computer " og højre-klikke på spring drevet . Vælg " Egenskaber " og vælg " ReadyBoost " fanen .

gode råd og advarsler


 • Windows vil automatisk afgøre, om en flash -enhed , såsom en hoppe drev vil være forenelig med ReadyBoost teknologi . Hvis Windows tilbyder mulighed for at bruge enheden til ReadyBoost og gør det muligt at blive konfigureret , betyder det, at enheden er understøttet . Op til syv separate enheder kan bruges til ReadyBoost i Windows 7 .
 • Frakobling et spring drev , der bruges til ReadyBoost uden at slippe den hukommelse anvendelse kan forårsage alvorlige problemer med stabiliteten på computeren og forårsage tab af data . ReadyBoost vil ikke blive støttet , hvis den primære harddisk er en solid state -enhed .


 • Previous:nothing Next:fjernelse af en gateway bærbar bundkort   

  Kommentarer

  Code:
  change