hvordan man etablerer en thinkpad

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-01

ThinkPad computer er et mærke af bærbare computere oprindeligt er fremstillet af IBM , og derefter fremstillet af Lenovo , der købte IBM's pc -enhed . ThinkPad bærbare computer er primært markedsføres til professionelle brugere og som regel har flere business applikationer pre-installeret . Det har flere porte til at tilslutte eksterne enheder som f. eks skærme og printere , og indeholder standard laptop funktioner såsom indbyggede højttalere og PC -kort slots . Men ligesom de fleste computere , skal ThinkPad først oprettes , før det kan bruges .
1 .
Sæt batteriet i batterirummet . Sæt den ene ende af strømadapteren til en stikkontakt , og den anden ende til ThinkPad .
2 .
Åbn ThinkPad 's låget . Afhængigt af modellen , træk låget op for at åbne den , den forreste skubbe låse til siden eller skubbe udløseren på forsiden af den bærbare computer .
3 .
Tænd ThinkPad . Skubbe afbryderknappen eller skubbe afbryderen for at tænde den bærbare computer på . På power-knappen er normalt placeret øverst på tastaturet på venstre eller højre side . Afbryderen er normalt placeret på venstre side af ThinkPad .
4 .
Følg anvisningerne fra opsætningsguiden af den version af Windows installeret på ThinkPad . For eksempel accepterer licensvilkårene for softwaren , og vælg det sprog og tidszone for operativsystemet . Når opsætningen er færdig , vil Windows-skrivebordet vises .


Previous:nothing Next:funktioner i virtuel hukommelse 

Kommentarer

Code:
change