hvordan man installere en Panasonic BL - c131a

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-23

Panasonic BL-C131A PetCam er et netværk kamera, der kan bruges til at overvåge kæledyr derhjemme , mens du er væk . Kameraet har en pan og tilt funktion, der giver dig mulighed for at flytte linsen at se tingene til venstre , højre , over og under . BL-C131A kan fjernstyres fra en online- browser , mobiltelefon eller PDA . Hvis du vil installere Panasonic BL-C131A , du har til magten den , slutte den , installere softwaren og montere kameraet

Du skal bruge: .
Router
LAN -kabel .
Panasonic BL-C131A AC -adapter .
Computer .
Panasonic BL-C131A installations-cd'en .
2 væg-monteringsskruer .
2 væg-montering skiver .
Sikkerhedswiren skrue .
Wall-sikkerhed wire skrue .
Wall-sikkerhed wire skive .
Internetforbindelse .


1 .
Sørg for, at " Wireless /kabel " switch placeret i bunden af kameraet er indstillet til " Wired . "

2 .
Slut kameraet til din router ved hjælp af LAN-kabel.
3 .
Slut AC-adapteren ledning til kameraet . Sæt AC -adapteren i en stikkontakt for at tænde kameraet . Kameraets linse vil bevæge sig lidt . I omkring et minut , en lille , grønt lys tændes .
4 .
Installér kamera software . Placer installations-cd'en i cd -drevet på din computer . Følg installationsguiden instruktionerne i installere softwaren.
5 .
Monter kameraet på en væg ved hjælp af skruer og spændeskiver , der fulgte med kameraet . Køre de to væggen monteringsskruer gennem de to vægmontering skiver ind i en mur 1 1 /8 inches fra hinanden vandret . Brug sikkerhedswiren skruen til at fastgøre sikkerheden ledning til stativ monteringshullet i bunden af kameraet . Monter kameraet på væggen ved at sætte væg skruer i væggen monteringshullerne på bagsiden af kameraet . Sikre sikkerheden ledning til væggen ved hjælp af væg- sikkerhedswiren skrue og væg-sikkerhedswire skive mens nogle slæk i wiren .


Previous:nothing Next:forskellene mellem MMS & sd hukommelse 

Kommentarer

Code:
change