hvordan man kan fjerne æble adgangskoder

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-23

Generelt er det godt protokol til altid at holde en adgangskode på din computer . Hvis du gør det hjælper med at holde din computer sikker fra uautoriseret adgang , en meget reel trussel i den digitale tidsalder . Uanset årsagen , dog kan du opleve, at det er mere bekvemt at køre din Mac uden en adgangskode . Måske du ikke har nogen følsomme oplysninger om dit system , eller måske en stor gruppe af mennesker bruger computeren på en regelmæssig basis. Uanset årsagen, fjerne adgangskoden på en Apple- computer tager kun et par minutter .
1 .
Klik på "Apple " ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen . Vælg " Systemindstillinger " fra drop -down menu .
2 .
Klik på " Konti " under "System " pos . Vælg den bruger , som du ønsker at fjerne adgangskoden. Den første på listen er din brugerkonto .

Der er et billede af en lås i nederste venstre hjørne af vinduet . Normalt vises den låst op, men det kan være låst for at blokere ændringer i computerens indstillinger . Hvis dette er tilfældet , klikke på det og indtaste din nuværende adgangskode for at låse den op .
3 .
Klik på " Skift adgangskode . . . " Indtast din nuværende adgangskode under " Gammel adgangskode ". Lad de andre felter være tomme , herunder " Ny adgangskode . " Klik på " Skift adgangskode " knappen nederst i menuen. Tryk på " OK " for at bekræfte adgangskoden fjernes . Vælg " OK ", hvis du modtager meddelelsen "Din Nøglering adgangskode vil blive ændret til din nye adgangskode til kontoen. "

gode råd og advarsler


  • Leaving din computer uden en adgangskode er risikabelt .


  • Previous:nothing Next:specifikationer for en MasterView kvm     

    Kommentarer

    Code:
    change