hvordan man kan geninstallere en dvd - rom

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-02

DVD-ROM giver dig mulighed for at afspille cd'er og dvd'er i din computer . Hvis dvd-drevet pludselig ophører med at arbejde , kan det ikke være korrekt installeret på computeren . Hvis du ønsker at geninstallere dvd-rom -drev , for det at komme tilbage til arbejdsvilkår , bør du vide de rigtige skridt til at følge

Du skal bruge: .
Philips skruetrækker
. Computer manual .


1 .
Tag strømkablet ud af stikkontakten . Frigør alle kabler og computerudstyr . Åbn computerens kabinet, og glide væk et panel til at afsløre bundkortet og andre interne computer dele , herunder DVD-ROM . Konsultere din computer manual for trin , hvordan man korrekt åbner computerens kabinet.
2 .
Konfigurer jumperindstillinger . Du ønsker at gøre dvd-rom dit " Master " drev , hvis du kun har en dvd-installeret ROM . Hvis det er den anden DVD-ROM , skal du konfigurere jumperindstillinger som " Slave " -drev. Følg vejledningen trykt på mærkaten til dvd-rom om, hvordan man konfigurerer jumperindstillinger . Brug neglene til at placere jumperstikben i deres korrekte positioner .
3 .
Kontroller, at DVD-ROM er korrekt monteret på sin " drive bur " i computerens kabinet . Brug kun de små skruer , der følger med dvd- rom for at holde drevet på plads og for at undgå interne DVD-ROM erstatning .
4 .
Tag strømforsyningen kabel og flade IDE kablet tilsluttes på bagsiden af DVD-ROM . Sæt dem tilbage i , og sikre, at de er tilsluttet korrekt .
5 .
Luk computerens kabinet , skal du sætte kablerne tilbage til deres havne , og tænd for computeren . Tryk på " eject " knappen i DVD -drevet og indsæt en DVD . Vent til computeren at genkende det optiske medie , og prøv at få adgang til filerne er gemt i DVD . Hvis du ikke kan få adgang til filer eller hvis DVD ikke er anerkendt , kan dvd-drevet ikke korrekt .

gode råd og advarsler


  • Bær en anti-statisk armbånd før forsøger at installere nogen intern computer dele . Statisk elektricitet kan beskadige DVD-drev og derved bliver ubrugeligt.


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan tilføje hukommelse til en dell dimension xpst600     

    Kommentarer

    Code:
    change