hvordan man kan genoprette en disk , der ikke fungerede

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-21

Hvis du vil gendanne en disk , der ikke har arbejde , er det vigtigt at stoppe med at bruge disken , så snart problemet er bemærket , og at slukke for systemet for nyttiggørelse . Disken skal inddrives ved hjælp af specialiserede datagendannelse software, der kører på en arbejdsdag computer . Dette gøres ved at fastgøre det fejlbehæftede drev til at arbejde computer ved hjælp af en adapter kabel og inddrivelse af data til en tredje køre bil eller tomme medier . Drive opsving tjenester er også tilgængelige fra dedikerede laboratorier til vigtige filer , der skal tilbagebetales , når omkostningerne er en sekundær bekymring .

Du skal bruge:
USB -harddisk adapter
. Arbejde computer .
Data recovery software .
Lagerplacering eller tom medier for gendannede data .

Data Recovery Procedure


1 .
Sæt en USB- harddisk adapter til en ledig USB- slot på arbejder computeren og installere nogen drivere filer, der kræves af operativsystemet .
2 .
Installer en datagendannelse software-pakke på arbejde computeren , og tænd for computeren.

3 .
Sæt USB- harddisk adapter kabel og en strømforsyning bly fra arbejdsgruppen computeren , eller en strømforsyning til den fejlbehæftede harddisk .
4 .
Boot arbejderklassen computeren og gør det muligt at installere drivere til den fejlbehæftede harddisk , hvis den gør det automatisk , men annullere ethvert forsøg fra operativsystemet til automatisk at køre software på drev , initialisere drevet , eller åbne det for enhver brug .
5 .
Kør datagendannelse software og forsøge at gendanne data fra fejlbehæftede drev , lagring af gendannede data til en anden harddisk eller tomme medier .

gode råd og advarsler


 • Flere datagendannelse software-pakker kan findes i afsnittet Referencer i denne artikel . Nogle drev kan repareres og sættes i drift igen ved hjælp af standard kontrol af diskfejl funktioner indbygget i Windows .
 • Forsøg aldrig at gemme gendannede filer på drevet , der bliver genvundet , da dette kan forårsage, at arkiver , der kan have været nyttiggøre blive overskrevet . Kontakt en datagendannelse lab før der gøres forsøg på data recovery på drev, hvis filerne er kritisk vigtigt , at undgå at reducere sandsynligheden for succes ved laboratoriet .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan nulstille alle adgangskoder på en Toshiba bærbar   

  Kommentarer

  Code:
  change