hvordan man kan genoprette en overskrive fil

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-19

De tre mest almindelige metoder til at inddrive en overskrevet fil bruger data gendanne software , genoprette filen fra en sikkerhedskopi , og at anvende en data opsving lab . Hvis en sikkerhedskopi af filen ikke er tilgængelig for den krævede version , så data opsving programmel vil ofte være i stand til at gendanne flere versioner . Data recovery labs har en fremragende succesrate med denne type operation , men på bekostning kan være uoverkommelige for filer , der kan genskabes

Du skal bruge: .
Data recovery software
. Særskilt arbejdsdokument computer for data recovery .
USB -harddisk adapter .


1 .
Erhverve en datagendannelse software-pakke som en af de pakker der findes i referencen i denne artikel .
2 .
Hent installationsfilen på en separat computer , der skal bruges til data recovery .
3 .
Installer data opsving programmel og tilslut USB- hard køre adapteren til separat computer .
4 .
Installer alle nødvendige drivere til USB -harddisk adapter og magt systemet ned .
5 .
Tag harddisk, der har overskrevet filen på det fra systemet er det i og fastgør den til USB -harddisk adapter på det andet system med data recovery software installeret . Dette kan sædvanligvis gøres ved at sætte computerne tæt sammen uden at skulle fysisk fjerne drevet . Tilslut en strøm ledning fra den anden computer til drevet .
6 .
Boot den anden computer og lade computeren for at opdage harddisken med overskrevet filen . Annullere eventuelle skærmen for at initialisere eller formatere drevet eller for at åbne den til enhver brug.
7 .
Kør datagendannelse software på drevet med overskrevet fil og scanne for filer, der kan inddrives . Kopi hver version af den ønskede fil til den anden computer eller til en skrivbar medium .

gode råd og advarsler


 • Installer datagendannelse software på en separat maskine til at undgå overskriver tabt fil version med de data recovery installationen . Udfør nyttiggørelse fra den anden maskine ved at tilslutte harddisken til en adapter og køre softwaren derfra .
 • Umiddelbart slukke for systemet , der indeholder overskrevet filen for at undgå permanent at overskrive filen med midlertidige filer eller andre operationer, og at øge succesraten for data recovery .


 • Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en ikke-tildelte drev   

  Kommentarer

  Code:
  change