hvordan man kan gøre inkjet print uv - resistent

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-22

Hvis du nogensinde har holdt en inkjet udskrift i længere tid , har du sikkert lagt mærke til at farverne falmer forfærdeligt , især når den udsættes for lys . Fading og misfarvning i en udskrift er resultatet af syrer i avisen og især i blæk . Archival udskrifter og fotos er skabt med ikke-sure blæk og papir . Inkjet blæk er meget sur , får det til at falme dramatisk når de udsættes for ultraviolette stråler . Men , selv om der er lidt du kan gøre ved blækket selv, er der forholdsregler, du kan tage for at minimere falmning .

Du skal bruge:
Computer
. Inkjet printer .
Syrefri blækpatron .
Blank , syrefrit printer papir.
Syrefri mat bord.
UV-resistent glas .
Ramme .


1 .
Tjek mærke din printer . Hvis din printer er en Epson , vil du kunne finde syrefrit blæk patroner til det på en butik eller online . Installere dem på din printer inden du udskriver din brik . Hvis din printer er et andet mærke , skal du bruge almindelig printer blæk .
2 .
Køb syrefrit , arkivering kvalitet printer papir . Dette specialpapir vil minimere misfarvning som tiden går . Du kan muligvis finde dette dokument i visse håndværk , foto , eller scrapbooking butikker , eller online . For den bedste kvalitet udskrive ved at bruge glittet papir .
3 .
Print din brik ved hjælp af syre-fri papir og , hvis det er muligt, syrefri blæk . Sørg for at du ændrer dine udskriftsindstillinger til " High Quality ". Selv om det ikke vil påvirke , hvordan din udskrift svinder , vil det sikre, at udskriften har den bedste detaljer og farver muligt .
4 .
Lad din udskrift til tørre fuldt ud til en halv time . Inkjet udskrifter , der bruger en masse af blæk ofte er stadig fugtige , når de kommer ud af printeren . Undgå at røre blækket , som det tørrer .
5 .
Læg din udskrift fladt på en syre-fri mat board opbakning . Dække det med UV-resistent glas , og rammen den. UV-resistent glas bruges ofte af museer til at beskytte deres stykker. Du kan finde den på de fleste glas butikker og noget kunst levering butikker .


Previous:nothing Next:hvordan man montere fire LCD -skærme som en stor skærm 

Kommentarer

Code:
change