hvordan man kan identificere en SDRAM chip

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-07

Hvis du har en ældre computer , der bruger PC66 , PC100 eller PC133 SDRAM og ønsker at erstatte eller opgradere et hukommelsesmodul , skal du vide, hvordan man identificerer , hvilken type RAM i din pc. Sikre en ny SDRAM hukommelsesmodul er kompatibel med bundkortet eller RAM allerede er installeret på din computer ved at vide , hvilken type du har brug for , før du begynder at handle

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
. Anti-statisk armbånd .


1 .
Luk computeren ned. Tag netledningen og andre kabler fra pc'en .
2 .
Læg computeren på en flad arbejdsflade . Fjern skruer til sidepanelet dække med skruetrækker . Fjern sidepanelet dækslet og læg det til side .
3 .
Skub anti-statisk håndledsstrop på og fastgør klippet til en metaldel på computerens kabinet .

4 .
Find SDRAM hukommelsesmoduler i computeren . I de fleste tilfælde er de placeret tæt på processoren fan , og der er som regel to eller flere pladser .
5 .
Tryk fastgørelsesklemmerne på den første hukommelsesporten udad , og fjern derefter SDRAM hukommelsesmodul . Vær forsigtig med ikke at røre ved metal kontakt kanten af SDRAM modul .
6 .
Se efter en etiket eller mærkat , der har ordene " PC66 "," PC100 " eller " PC 133 . " Hvis tilstede , er det den hastighed SDRAM hukommelse modul installeret på din computer .
7 .
Kig efter en fabrikant af eller SKU nummer , hvis den faktiske hastighed af SDRAM modulet ikke er synlige . Nedskrive en del eller SKU -numre opført på modulet .
8 .
Sæt SDRAM modul i sin slot og lås fastgørelsesklemmerne . Sæt siden lågen , isæt fastgørelsesskruer og stram dem .
9 .
Sæt pc'en tilbage i sin oprindelige placering . Tilslut netledningen og andre kabler til pc'en . Tænd for pc'en og starte i Windows.
10 .
Åbn din internetbrowser ansøgning og derefter bruge en stor søgemaskine til at søge efter den eller de SKU nummer fra den SDRAM modul . I stort set alle tilfælde vil en søgemaskine på internettet giver producenten og hastighed for modulet .
11 .
Brug fabrikanten og SDRAM hastighed oplysninger til at købe en kompatibel SDRAM hukommelse modul til din pc .

gode råd og advarsler


  • Software -programmer til rådighed fra Afgørende og CPU-Z kan også hjælpe med at identificere , hvilken type SDRAM installeret på din computer . Gå til software maker 's hjemmeside og downloade programmet , hvis du ikke er i stand til at afgøre, hvilken type SDRAM din pc bruger på din egen ( se Resources ) .


  • Previous:nothing Next:hvordan man tweak en computer ventilator     

    Kommentarer

    Code:
    change