hvordan man kan installere to skærme med ét skærmkort & en bundkort havn

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-12

Hvis man skærmen ikke er nok til at opfylde dine behov , kan du installere et skærmkort i dit system kan håndtere to skærme . Disse kort glide ind i en tilgængelig port (også kaldet sokkel ) i dit bundkort . De to skærme er tilsluttet på bagsiden af kortet . De to vigtigste ting at huske på , når shopping for en video kort er den video stik type du har til rådighed på din computer , og den type skærm , der skærmkortet skal understøtte . Med denne viden på forhånd , vil bidrage til at gøre at installere to skærme med en video -kortet i en bundkort havn lettere .

Du skal bruge:
to skærme videokort
. Skærmkort software .
Skruetrækker .


1 .
Sluk computeren , hvor du vil installere grafikkortet . Log ud af operativsystemet og lukke sikkert . Tag netledningen ud af stikkontakten .
2 .
Knæk computerens kabinet åben ved unloosening de skruer, der holder det på plads . I de fleste af edb- tilfælde , kan disse skruer alle findes på bagsiden af maskinen , mod ventilationsriste , og vil være af Phillips hoved sort. Fjern skruerne , og træk det drejer sig væk fra chassiset .
3 .
Find den video card slot på bundkortet . Typisk videokort slots er PCI , AGP og EPCI . Grafikkortet skal passe til den type slot du har. Så for eksempel , hvis du ønsker at installere en dual skærm AGP kort , bør du have en AGP -slot til rådighed .
4 .
Installer video -kortet i bundkortet stikket . Hvis der allerede er installeret et kort , skal du fjerne den ved at skrue skruen på bagsiden tilslutte den til sagen . Løft kortet ud af åbningen . Sæt det nye kort ind i pladsen . Tryk den fast på plads for at sikre, at det passer . Sikker med en skrue .
5 .
Sæt tilfælde dække . Fastgør med skruer . Sæt systemet i.
6 .
Boot systemet op og log ind Installer eventuel software, der kom fra producenten af skærmkortet . Genstart , hvis nødvendigt .
7 .
Slut dine to skærme i portene på grafikkortet .

gode råd og advarsler


 • Mulige card slot typer i din maskine kunne være PCI , AGP eller EPCI .
 • Mulige skærmtyper er VGA ( standard computerskærm ) og DVI .
 • Nyere computer tilfælde kan have en særskilt adgang panel på den side , som vil give dig nem adgang til bundkortet , snarere end at skulle fjerne hele sagen .


 • Previous:nothing Next:problemer med hp psc -1200   

  Kommentarer

  Code:
  change