hvordan man kan kopiere filer fra UDF format til cd

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-12

UDF , også kendt som Universal Disk Format , er en filtype , der bruges af optiske enheder til at brænde cd'er og dvd'er . Den største fordel ved at anvende UDF filformatet er evnen til at redigere dataene brændes på en disk . Hvis du ønsker at brænde filerne på en UDF-formateret cd til en anden cd , kan du gøre det via Windows Stifinder CD /DVD brænding mulighed. Dog skal du først formatere CD med UDF -filformatet , før du kan brænde en UDF fil på det
1 .
Kopier filerne fra den UDF-formateret cd på harddisken .
2 .
Indsæt en tom cd i din computers CD /DVD-brænder , og vælg indstillingen hedder " Brænd filer til disken. "
3 .
Navn den cd, du er ved at brænde . For at gøre dette , skal du indtaste et navn i " Disc titel " feltet og klik på " Næste ".
4 .
Klik på alternativknappen ud for " Live File System " , og klik derefter på indstillingen mærket " Change Version . " Brug drop-down menuen ved siden af " UDF Version "for at vælge en UDF version, som du vil brænde filerne med . For eksempel , UDF 2,50 understøtter kun Windows Vista og nyere operativsystemer , men UDF 2,01 funktioner yderligere understøtter Windows XP som samt Windows Server 2003 .
5 .
Klik på " OK " for at formatere CD med udvalgte UDF filformatet . Windows Stifinder vil så åbne formateret cd i et separat vindue .

6 .
Åbn en ny Windows Explorer vindue , og gå til placeringen af de filer, du har kopieret fra UDF formateret cd eller dvd . Træk alle filerne over på den anden Windows Stifinder til at kopiere dem til CD i UDF -format .


Previous:nothing Next:Hvordan erstatter jeg en hk zt1145 hængsel ? 

Kommentarer

Code:
change