hvordan man kan manipulere et scannet dokument

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-12

Et scannet dokument går gennem en scanner og bliver et billede billede, som du kan gemme på computeren. Billedfilen er normalt en JPG , men kan også gemmes som en TIFF- eller PNG -fil . Billedfilen type er indstillet før scanningen , men kan ændres bagefter ved at konvertere dokumentet . Fordi det scannede dokument er en billedfil , kan tekstbehandlingsprogrammer såsom Microsoft Word eller Mac Sider, der ikke anerkender og manipulere tekst på siden . Filen skal manipuleres gennem billedredigeringsprogrammer .
1 .
Åbn den scannede fil i et billedredigeringsprogram såsom Microsoft Paint , Adobe Photoshop eller Google Picasa .
2 .

Beskær dokumentet ved hjælp af " Beskæring Tool. " Klik og træk " beskæringsværktøjet " omkring billedet , indtil det ønskede område er valgt , og derefter klik på " Enter " for at beskære .
3 .
Tegn eller skriv på dokumentet ved at oprette tekst kasser eller ved at udvælge de malingen værktøjer fra menulinjen .
4 .
Ændre størrelsen på det scannede dokument ved at ændre højde og bredde i den indstilling for billedstørrelse menuen. Placeringen af denne mulighed varierer afhængigt af redigering program .
5 .
Gem filen som en anden filtype ved at klikke på " File " og derefter " Gem som ". Udpege de filtype i drop -down menu i " Gem som " vindue .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere filer fra UDF format til cd 

Kommentarer

Code:
change