hvordan man kan nulstille en adgangskode på en IBM

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-18

Hvis du ejer en IBM bærbar computer , kan det have så mange som tre forskellige adgangskoder . De to vigtigste er imidlertid Power -on adgangskode og den tilsynsførende password . Power -on password giver adgang til den bærbare pc selv , mens den tilsynsførende password giver adgang til Easy-Setup eller BIOS utility ( hvor computeren gemmer hardware indstillinger og adgangskoder ) . Du bør lejlighedsvis ændre eller nulstille disse adgangskoder til at beskytte private data og oplysninger om dine IBM laptop

Nulstille en Power -on password


1 .
Sluk for din IBM bærbare computer . Genstart og vente på den computer til at bede dig om den aktuelle Power -on password. Skriv adgangskoden, og tryk på mellemrumstasten . Hvis du vil fjerne den nuværende adgangskode, tryk på " Enter " tasten .
2 .
Sluk for IBM bærbare computer igen . Hold tasten " F1 "-tasten , mens du trykker på afbryderknappen på computeren . Vent til " Easy-Setup " menuen skærm, der vises på LCD- skærmen . Tryk på piletasterne på tastaturet til at flytte markøren til " Adgangskode " menuen . Tryk på " Enter " -tasten.
3 .
Brug piletasterne til at placere markøren over " Power-On "menupunkt , og tryk på " Enter " -tasten.

4 .
Skriv den nye Power -on adgangskode til den bærbare computer i pop-up felt , og tryk på " Enter " -tasten. Adgangskoder kan indeholde enhver kombination af op til syv bogstaver og tal , og både små og store bogstaver er acceptable .
5 .
Indtast den nye Power -on password igen for at bekræfte det , og tryk på på " Enter " -tasten.

Nulstille en Supervisor Password


1 .
Sluk for strømmen til IBM laptop . Efterlad den bærbare ud i fem til ti sekunder . Tænd den bærbare computer ved at trykke og holde den " F1 "-tasten , som du trykker på afbryderknappen . Vent til IBM laptop skærmen for at vise " Easy-Setup " menuen .
2 .
Indtast IBM bærbare nuværende tilsynsførende adgangskode ved prompten , og tryk derefter på " Enter " -tasten. Brug piletasterne til at navigere til " Password "i Easy-Setup utility , og tryk derefter på " Enter ". Naviger til den tilsynsførende " ikonet , og igen trykke på " Enter . " Fjern den aktuelle adgangskode ved at indtaste den nuværende tilsynsførende adgangskode og derefter trykke på mellemrumstasten.
3 .
Tryk på " Enter " igen for at åbne password lynhurtig , og derefter skrive den nye tilsynsførende password i pop-up vindue . Tryk på knappen " Enter " tasten igen og vente på bekræftelse feltet . Skriv den nye adgangskode igen for at bekræfte , og tryk på " Enter " -tasten. IBM laptop nulstiller adgangskoden .


Previous:nothing Next:kan du slette digitale bånd med en magnetisk tape viskelæder ? 

Kommentarer

Code:
change