hvordan man kan reparere en bærbar computer trådløs havn

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-03

En bærbar computer trådløse havn er en USB- tilsluttet enhed, der udsender trådløse signaler til en trådløs enhed , som f. eks et trådløst tastatur eller mus . Det er forskelligt fra en Bluetooth- signal , som det bruges specifikt med en enkelt enhed ( typisk den trådløse port leveres med det trådløse udstyr ) . Men hvis den bærbare computer ikke er i stand til at opdage eller bruge den trådløse havnen , fejlfinding af hardware og bestemme , hvad der præcist er årsag til problemet

Du skal bruge: .
Nye batterier
Fugtig klud .
Driver installations-cd'en .


1 .
Tjek batterierne på den trådløse enhed , du ønsker hooked op til det trådløse havnen . Hvis batterierne er begyndt at svigte (eller har undladt allerede ) , ændre de batterier til nye . Power hardware tilbage på , og computeren er i stand til at opdage det udstyr igen .
2 .
Fjern den trådløse havnen fra USB-forbindelsen , så sæt det ind i en anden USB -port på computeren . Nogle USB -porte har problemer med at læse specifik hardware. Fjernelse af udstyr og sætte det ind i en anden port, der ofte korrigerer dette problem .
3 .
Rens ud USB-forbindelsen på det trådløse port . Hvis stikket er snavset den bærbare computer kan ikke registrere det indsatte trådløse forbindelse . Tør den af med en fugtig klud , vente på det tørre , så sæt det tilbage i den bærbare computer .
4 .
Installer drivere til det trådløse havnen og dens udstyr . Uden driverne installeret systemet kommer ikke til at registrere udstyret . Sæt den medfølgende installations -cd'en i computeren , og følg derefter anvisningerne på skærmen i installationsguiden til at oprette drivere .


Previous:nothing Next:Dell Latitude 430 specifikationer 

Kommentarer

Code:
change