hvordan man kan sætte en bærbar computer processor i en desktop pc

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-17

Opgradering af processoren på din computer er en sikker-brand måde at puste nyt liv i en gammel maskine . En hurtigere processor hastigheder op alt, hvad din computer gør . Det kræver ikke en større operation at installere en ny processor , og omkostningsbesparelser over køb af en ny maskine , er enorme. At spare endnu mere , kan du genbruge en processor fra en bærbar computer . Der er ingen iboende forskel mellem de to typer af processorer , så hvis den bærbare computer processoren er kompatibel med bundkortet og har den samme stil stik , så den kan installeres på din desktop .

Du skal bruge:
Laptop processor
. Desktop-pc .
Lille sæt skruetrækkere .
Anti-statisk håndledsrem.
Termisk paste .


1 .
Ground dig selv og din arbejdsplads . En udladning af statisk elektricitet kan ødelægge en computer , og grundstødning selv eliminerer denne trussel . Før arbejdet påbegyndes , kan du aflade elektricitet fra din krop ved at røre et stykke metal , såsom computerens chassis . For ekstra beskyttelse , arbejder på en træ -eller klinkegulv og slid gummi såler sko .
2 .
Wrap en anti-statisk håndled band rundt om dit håndled og klip det til en jordet overflade , ligesom computerens chassis . Nogle håndledsbånd stik ned i jorden beholder i en stikkontakt . Hvis du har en af disse , plug gjorden til stikket før arbejdet påbegyndes.
3 .
Åbn din stationære computer sag . De fleste tilfælde er afholdt af en håndfuld skruer i ryggen . Når du skrue disse , bør sagen glide enten op eller tilbage . Indstil sagen og dens skruer til side .
4 .
Find din computers processor . Det vil blive placeret på computerens bundkort , som er den største printpladen i computeren . Processoren i sig selv er skjult bag en stor metalgenstand med finner kaldes en køleplade , som hjælper sprede varmen en processor producerer .
5 .
Fjern kølepladen ved at frigøre en mekanisme , der er holde den på plads og forsigtigt dreje det , mens du trækker opad . Må ikke tvinge den . Hvis det sidder fast , gælder nogle varme ved at blæse en hårtørrer på det , og derefter forsøge at fjerne det igen . Hvis der er en fan knyttet til køleplade, forsigtigt tage kablet forbinder blæseren til bundkortet , før du fjerner enheden .
6 .
Tag processoren . Denne del er holdt på plads af en løftestang , der kan trækkes opad . Håndtaget frigiver processoren fra sin plads i bundkortet , og også løfter den opad , så du kan tage det let ud . Træk forsigtigt ud processoren , løfte lige op og pas på ikke at tvinge det .
7 .
Indsæt den nye processor på nøjagtig samme måde gamle processor var orienteret . Processorer er designet til at bogstaveligt talt falde på plads ved tyngdekraften . Du behøver ikke at presse på processoren på alle . Hvis det ikke falde på plads , omhyggeligt omlægge processoren , indtil det falder i sin sokkel . Skub låsehåndtaget tilbage på plads .
8 .
Geninstaller køleprofil . Påfør et tyndt lag termisk pasta til toppen af processoren . Termisk paste hjælper varmeoverføring mellem processoren og kølelegemet . Brug ikke din finger , bruge en vatpind eller plastic applikator at sprede det jævnt . Placer kølelegemet tilbage på toppen af processor og re-engagere låsemekanisme . Re-forbindelse enhver fan til strømforsyningen .
9 .
Fastgør sag ved at skubbe det tilbage på samme måde den kom fra. Skru sagen på plads .

gode råd og advarsler


 • Nogle computer tilfælde kræve flere forskellige skruetrækkere for at fjerne . Hvis du ser en skrue med en asterisk-formet hoved , du har brug for en " torx " skruetrækker .
 • at få en billig bærbar processor , købe en brugt maskine med en brækket LCD eller andre større defekt . Bare sørg for processoren fungerer korrekt .
 • Hvis du er bekymret for statisk elektricitet , der er mange specialiserede produkter specielt til at fjerne det , mens du arbejder på computere , herunder gulvmåtter og handsker .
 • Når du arbejder på computere aldrig noget . Brikkerne er designet til at gå i let , men de går kun på én måde. Før du bryder noget , så sørg for du lægger det på den rigtige måde .


 • Previous:nothing Next:ATI Mobility Radeon HD 4530 specifikationerne   

  Kommentarer

  Code:
  change