hvordan man kan udføre fejlfinding på en Western Digital hdd

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-18

En Western Digital HDD ( harddisk ) direkte sluttes til en computer -system ( enten internt eller eksternt ) , hvilket giver dig ekstra opbevaringsplads over , hvad computeren allerede har . Selvom du ikke skal løbe ind i alt for mange problemer med Western Digital harddisk , har lejlighedsvise problemet opstår , tvinger dig til at foretage fejlfinding af situationen og afgøre, hvad der præcist er årsag til problemet med drevet

Du skal bruge: .
Driver installations-cd'en .


1 .
Kontroller kabelforbindelsen løber fra Western Digital ( WD ) harddisk til computeren , hvis føreren er ekstern . Hvis drevet ikke er eksternt , er denne forbindelse ikke påvirke det .
2 .
Installer den medfølgende drivere på computeren . Uden den installerede drivere systemet ikke er i stand til at opdage den tilsluttede harddisk . For at gøre dette , skal du indsætte driver installations-cd'en, og følg derefter anvisningerne i installationsguiden til helt opsætte driver på systemet . Hentning af drivere ( hvis du ikke har installations-cd'en ) er også mulig. Naviger til hardware fremstilling siden , skal du vælge "Support " og derefter vælge " Downloads " (den nøjagtige ordlyd kan variere lidt) . Vælg den model drev, du har , så klik på download linket for at få chaufførerne . Dobbeltklik på den downloadede fil for at indlæse installationsguiden , og følg derefter de samme anvisningerne som du gør med installations-cd'en .
3 .
genstarte computeren . Undertiden hardware ikke starter korrekt , så genstarte systemet korrigerer disse spørgsmål .
4 .
Check bestræbelserne på at sørge for lagerplads er stadig til rådighed . Hvis der ikke plads der er tilbage får du en fejlmeddelelse om , så ( du modtager denne meddelelse , når du forsøger at gemme oplysninger til drevet , og der er ikke plads ) . Hvis du modtager denne meddelelse , skal du kontrollere mængden af plads tilbage på drevet klikke på " Start "," ( My ) Computer " og højreklik derefter på det drev -ikonet og vælg " Egenskaber ". Et vindue belastninger med alle de oplysninger, der er gemt på disken drevet og den mængde lagringsplads til rådighed .
5 .
Kør Windows Disk Defrag værktøj på din computer . Dette løber en diagnostisk scanning over drevet og afgør , om nogen døde områder af drevet findes . Klik på " Start "," Alle programmer ", " Accessories "og derefter vælge " System Tools " og endelig " Disk Defrag . " Klik på " Analyze "for at udføre scanningen . Du kan ikke gøre noget ved død plads på drevet , men at vide , hvilken del af drevet er død er nyttigt , fordi det giver dig en bedre læser om, hvad den faktiske oplagring vifte af drevet er .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer HP LaserJet printpatroner med smart printteknologi 

Kommentarer

Code:
change