hvordan man kan udføre fejlfinding på en dell tastatur & mus fra Logitech

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-13

Dell tastatur og mus fra Logitech er inputenheder fremstilles af Dell og anvendt med Dell -computere . Visse modeller af Dell tastatur og mus combo er trådløse og behøver ikke at være forbundet til en computer ved hjælp af snore . Der er mange ting, du kan gøre for at fejlfinde en Dell tastatur og mus , hvis de begynder at funktionsfejl

Du skal bruge: .
Computer
Dell tastatur og mus fra Logitech .
Receiver .
PS /2 adapter .
MouseWare -software .
iTouch -softwaren .


1 .
Kontroll¨¦r batteriet installationen, hvis den tastatur og mus ikke virker . Sørg for , at polariteten på batterierne passer til positive og negative markeringer på batterirummet . Kontroller modtagerens forbindelse. Modtageren er den enhed , der er tilsluttet pc'en og trådløst forbinder mus og tastatur til pc'en . Sørg for, at den lilla PS /2 adapter er tilsluttet til receiveren tastatur stik , og at modtageren tastatur kablet er forbundet til PC'ens lilla tastatur PS /2 port . Manuelt etablere kommunikation ved at trykke og slippe " Connect " knappen på modtageren ved hjælp af spidsen af en pen til at trykke på og slip " Connect " knappen på siden af tastaturet , trykke og slippe knappen på modtageren igen og derefter trykke og slippe " Connect " knappen i bunden af musen .
2 .
Installer MouseWare eller iTouch -softwaren og genstart computeren , før du tilslutter modtageren enheden . Der henvises til dokumentationen til computeren computerens korrekte port konfiguration og sørg for USB-porten og PS /2 porten på din computer har den rette konfiguration . Sørg for , at andre systemer enheder, såsom en modem ikke er modstridende med Dell tastatur og mus .
3 .
Flyt modtageren tættere på mus og tastatur , hvis du arbejder på en metallisk overflade . Sørg for, at modtageren er mindst 8 inches væk fra andre elektriske apparater , såsom computeren . Sluk for computeren og prøv at frakoble og derefter tilslutte modtageren til computeren . Sørg for, at batterierne er gode , og ikke løbe tør for strøm .


Previous:nothing Next:hvordan man kan manipulere et scannet dokument 

Kommentarer

Code:
change