hvordan man kan udføre fejlfinding på en ny computer bygge

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-03

Fejlfinding en ny computer bygge kan være frustrerende , især hvis du ikke ved, hvor du skal begynde . De problemer kan være forholdsvis enkel, såsom en glemt strømstik eller en SATA kabel tilsluttet til den forkerte port . Problemer kan også opstå fra uforenelige komponenter eller defekte . Du kan effektivt fejlfinding en ny computer ved metodisk at kontrollere forbindelser og afprøvning komponenter

Du skal bruge: .
Strømforsyning tester
Anti-statisk arbejdsstation eller håndledsrem .
Skruetrækker .
RAM test software .

Power Supply


1 .
Undersøg computeren for at sikre , at du har det sat i en stikkontakt og knyttet til skærmen . Dette er ofte en årsag til en computer ikke starter op .
2 .
Tryk på afbryderknappen . Hvis fans ikke køre , og der er ingen tegn på computeren bliver strømmen, åbne computerens kabinet ved at løsne skruerne på bagsiden. Nogle tilfælde vil kræve en skruetrækker , mens andre bruger fingerskruer , som du kan fjerne ved håndkraft.
3 .
Vedhæft dit anti-statisk armbånd til jorden på strømforsyningen og undersøge bundkortet til sikre , at den forbinder til strømforsyningen . Kig efter en masse af ledninger med en 20- polet stik i slutningen , der går fra strømforsyningen til bundkortet . Nogle bundkort har to eller tre ledninger , der skal slutte den til strømforsyningen , før det vil starte . Tryk på power -knappen og se på skærmen .
4 .
Sæt 20- pin ATX strømstik ind i strømforsyningen testeren , hvis computeren nægter stadig at starte . Strømforsyningen Testeren vil tjekke spændingen aflæsninger . Du bør returnere eventuelle strømforsyning ude af stand til at sende korrekte spænding .

Computer nægter at gå forbi RAM Check


1 .
Indsæt den cd eller diskette , der indeholder software til at teste RAM . Samlinger af programmer såsom FDISK , Super Fdisk og Memtest86 er gratis , og alle kan udføre denne test .
2 .
Lad RAM test for at afslutte . Dette kan tage minutter eller timer , afhængigt af mængden af RAM .
3 .
Åbn fejlloggen . RAM er defekt , selv hvis programmet fandt en enkelt fejl . Udskift RAM testet som defekt .

uden harddisk Fandt


1 .
Tryk på afbryderknappen . Hvis computeren starter op , men ikke viser en harddisk , kan det være tegn på en defekt harddisk , en forkert kabling harddisk eller løse ledninger .
2 .
Afbryd strømforsyningen og SATA kabler fra harddiske . Tag den RAM og grafikkortet ud . Udskift komponenterne efter at have læst vejledningen . Tilslutningerne bør være så stram som muligt, og rent for støv .
3 .
Tag harddisken ud , skal du indsætte en anden harddisk , og starte op på computeren . Hvis computeren er i stand til at starte , kan det originale harddisken være defekt .
4 .
Installer software til harddiske , hvis de opretter forbindelse til et RAID-kort . Computeren er ude af stand til at genkende harddiske uden den pågældende software.

gode råd og advarsler


 • Tag computeren til en butik eller computer professionelle . De har faglige nuværende og kontinuitet testere samt komponenter, de kan hurtigt skifte ind og ud for at kontrollere , hvad der er galt .
 • Tag altid anti-statisk forholdsregler ved hjælp af en håndledsrem eller anti-statisk arbejdsstation .


 • Previous:nothing Next:hvordan man opbygger en kvalitet gaming computer   

  Kommentarer

  Code:
  change