hvordan man laver en stationær computer til at køre gennem en bærbar skærm

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-05

Hjælp af specielle software , kan du køre din pc -skærm via din bærbare computer skærm . Denne software bruges normalt til at oprette dual- screen display , men kan også bruges til at oprette en bærbar som din eneste skærm . Dette er anderledes fra at oprette en standard skærm , fordi bærbare computere ikke har skærmkort kan knytte til . Til at begynde , skal du downloade software, der vil gøre det muligt for skærme at kommunikere via et netværk eller Ethernet ledning . Både din computer og laptop skal forbindes til dit hjemmenetværk eller forbundet med en Ethernet- crossover -kabel .

Software


1
Download ZoneScreen , hvis du ikke behøver at bruge . på skærmen for at spille hi-definition video eller spille computerspil . Det er gratis at hente , men det er en gammel projekt , hvilket betyder, at teknologien er lidt ude af dato . Som en følge heraf kan display har forsinkelserne , når du udfører vanskelige opgaver , såsom at spille spil .
2 .
Download MaxiVista hvis du planlægger at bruge skærmen til at spille spil eller se hi-definition videoer . Dette program er ikke gratis , men i modsætning til ZoneScreen , er det aktuelle software og vil sjældent have nogen form for forsinkelse . Opløsningen og frame rate er egnede til at se videoer og spille videospil .
3 .
Vælg ScreenRecycler hvis din stationære computer bruger OS X ( Apple styresystem ) . Dette program er lavet til at arbejde med computere, der kører OS X , selvom det kan arbejde med bærbare computere ved hjælp af enten OS X eller Windows . Standardversionen af ScreenRecycler kommer ikke gratis , men det er gratis at downloade en grundlæggende tidligere version . Denne gratis software kan have flere glitches og lider en lejlighedsvis forsinkelse i behandlingen af billedet , men det virker .

opsætning


1 .
Sørg for at din stationære pc og din laptop begge har adgang til dit hjemmenetværk . Sæt dem begge ind i routeren ved hjælp af en LAN- eller Ethernet -kabel , stik trådløse netværkskort i begge ( hvis din router har trådløse funktioner ) eller en kombination af de to . Moderne laptops har normalt et indbygget trådløst netværkskort , men hvis din er en ældre bærbar , skal du måske tilslutte en ekstern trådløs netværkskort.
2 .
Tilslut både enheder med en Ethernet- krydskabel , hvis de ikke kan få forbindelse til et hjemmenetværk . Skub den ene ende i Ethernet- stik på bagsiden eller siden af din bærbare computer og den anden ende i Ethernet- stik på bagsiden af din pc .
3 .
Installer den software, du har valgt til kommunikation mellem de to enheder . Du skal installere softwaren på både din stationære pc , til at sende data , og også til din bærbare computer , for at modtage de oplysninger og vise den som et billede .


Previous:nothing Next:hvad er et spektrum analysator til? 

Kommentarer

Code:
change