hvordan man montere fire LCD -skærme som en stor skærm

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-22

Udvidelse af skrivebordet over mere end én skærm vil give dig mere plads på skrivebordet for at organisere ansøgninger . Det vil også give dig en stor skærm for at se video eller spiller spil , uden at skulle købe et dyrt større skærm . En række valgmuligheder er tilgængelige for at arrangere overvåge deres brug og oprettelse at bruge fire skærme er let i Windows 7

Arrangere dine skærme


1 .
Kontroller at se, om din skærm har høj nok står , at du kan have en skærm placeret bag et andet med standen udvidet, så den bageste skærm strækker sig op over den forreste. Hvis du kan få denne til at arbejde så blot gentage processen med dine andre to skærme , siden de to første . Hvis din står ikke kan udstrækkes til denne højde derefter forsøge den næste metode .
2 .
Brug et sæt hylder ( enten monteres på væggen eller som en del af reol eller kommode ) til at støtte dine skærme . Ved at have to skærme på en lavere hylde , med deres stande forlænget , og to på hylden ovenstående , bør du være i stand til at få din skærme til at danne en flad overflade . Hvis du ikke har adgang til passende hylder derefter overveje næste metode .
3 .
Køb en specielt designet flere skærme stå eller væg-mount . Disse kan være dyrt, men vil give en pæn og ryddelig løsning på din quad-skærm arrangement .

etablering i Windows


en .
Klik på " Start " knappen , og klik derefter på " Kontrolpanel . "
2 .
Klik på " Udseende og personlige indstillinger " ikonet .
3 .
Klik på " Adjust skærmopløsning. "

4 .
Klik på drop -down menu listen ud til flere skærme , og klik derefter på " Extend disse skærme . "
5 .
Klik på " OK " i bekræftelsen , der vises .
6 .
Klik og træk billeder af dine skærme , så de afspejler den fysiske indretning af din faktiske skærme . For at gøre dette lettere, hver skærm vil vise et nummer på skærmen , og så vil de billeder, der vises .
7 .
Klik på " OK " for at gemme dine indstillinger.
8 .
Luk Kontrolpanel .


Previous:nothing Next:magnetbånd plads vs plads på harddisken 

Kommentarer

Code:
change