hvordan man opbygger en barebones computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-16

Barebones computere bliver mere populære , efterhånden som flere forbrugere få viden om computerens komponenter og design . Mange computer forhandlere sælger barebones computere som en sag , bundkort og processor kombination, giver kunderne mulighed for mikse og matche andre muligheder for computeren . Dette gør det muligt for kunderne at opbygge et system , der opfylder deres specifikationer uden at skulle bekymre sig om bundkort og CPU kompatibilitetsproblemer . Barebones computere også give forbrugerne uden om vanskelige procedure af CPU installation . Når en barebones system er valgt , at brugeren kan begynde at vælge alle de nødvendige dele til at bygge en kraftig maskine

Du skal bruge: .
Barebones computer
. Skruetrækker .
Hukommelse .
Jordforbindelse armbånd .
Grafikkort .
Harddiske .
Lydkort .
Optiske drev.
Kølesystemet.
Strømforsyning .
Monitor og inputenheder .

Core Hardware


1 .
Check barebones pakken for at se, hvis det indeholder hukommelse . Kontroller, at computeren er koblet fra enhver strømkilde , mens du arbejder . Installer hukommelse ved at klikke på hukommelsen på plads og skrue det sammen med de medfølgende skruer og en skruetrækker . Hver bundkortet installerer hukommelse forskelligt , så vær opmærksom. Sørg for at du er jordet ved at bære en grundstødning armbånd . Aldrig installere computer dele , når de er tilsluttet en strømforsyning . Skru bundkortet i computeren , når det passer ind i sagen . Hver sag er forskellig , så installere det , når det passer bedst .
2 .
Vælg et grafikkort , der er høje ende , hvis du er en gamer , da dette vil påvirke kvaliteten af de spil eller grafisk krævende applikationer . Husk, at grafikkort teknologien ændrer sig hurtigt , så du skal ikke bruge for meget . Enhver kort vil hurtigt blive forældet og skal udskiftes . Installer grafikkort til en PSI slot eller andre grafikkort slot med en skruetrækker . Vejledningen vil fortælle dig , hvad slot at bruge til at installere grafikkortet .
3 .
Slut harddisken til bundkortet med den medfølgende kabler . Skru harddisken ind i sagen .
4 .
Placer strømforsyningen inde i sagen og forbinde den til bundkortet . Sørg for at skrue strømforsyningen på plads ved hjælp af lukkede stik .

ekstra hardware


1 .
Vælg et lydkort , hvis du vil forbinde computeren til en sund system eller kræve mere omsluttende lyd end bundkortet integrerede system vil give . Tilslut denne til bundkortet og installere i sagen .
2 .
Sørg for, at systemet har en optisk drev , der understøtter de funktioner , du vil kræve . Vælg et drev , der kan læse og skrive til cd'er og vælge en hastighed , der er høj nok til at opfylde de nuværende medier krav . Passer denne inde i sagen , derefter oprette forbindelse til sagen, og bundkortet .
3 .
Installer et kølesystem , der vil holde alle dine udstyr kører effektivt . Varmeudvikling i et system medfører ekstra slid og vil skade dit system . Fans og flydende køling er de mest populære systemer på markedet . Sørg for, at kølesystemet er knyttet til sagen med sikker skruer .
4 .
Installer en strømforsyning , der vil give nok energi til at køre alle dine udstyr og give mulighed for eventuelle fremtidige opgraderinger . En stor nok strøm er absolut til funktionelle drift .
5 .
Pick ud periferiudstyr , der understøtter de funktioner , du kræver af din computer . En god skærm og inputenheder til at højne oplevelsen af at bruge en top -of-the- line system . Forbinde disse til computeren, når alle andre dele er monteret .
6 .
Tilslut strømforsyningen til en stikkontakt og tænde . Opsætning af interne software , når computeren er i brug.

gode råd og advarsler


 • Pas på ikke at røre op statisk elektricitet mens du arbejder . Iført en grundstødning armbånd vil hjælpe , da vil bo stationær gennem hele processen og undgå statisk elektricitet . Gnid ikke fødderne mod tæppe eller slid statisk-producerende beklædning , såsom sweatre .
 • aldrig arbejde på en computer , mens den er sluttet til en strømforsyning . Dette kan brænde ud af computeren og forårsage elektrisk stød .
 • Brug ikke en magnetisk skruetrækker , da det kan ødelægge sarte computer dele .


 • Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en dell faxmodem   

  Kommentarer

  Code:
  change