hvordan man opbygger en god gaming pc

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-15

Byg en god gaming maskine ved at overskride de minimumsforskrifter for bestemte spil maskinen kommer til at spille . Ikke to spil har de samme behov , og når de beslutter hvad der skal i et nyt spil computer , er det vigtigt at overveje den software, der vil køre . Vælg dele i hver kategori fra inden for rækkevidde af dem, der opfylder minimumskravene , og er inden for budgettet . Husk på , at de software firmaer kan tænkes at komme ud med et par supplerende krav til den næste udgave af deres software .

Du skal bruge:
CPU
. Kølelegeme og blæser .
Bundkort .
RAM .
Videokort .
Harddisk .
Optiske drev.
Sag .
Strømforsyning .
Monitor .
Tastatur .
Mus .
Højttalere.
Strømbeskyttelse .
Operativsystem .
Anti-statisk håndledsrem.
Skruetrækker sæt .
Nylon kabelbindere .

Valg Komponenter


1 .
Anskaf en detail boxed CPU , der har fire eller seks kerner og er normeret til 2,5 GHz eller højere og kommer med en køleplade og blæser kombination leveret af fabrikanten. Køb et bundkort , der tilbyder flere SATA og USB -porte , støtte til mindst 16 GB RAM, og har to eller flere PCIe 2,0 x16 slots , der understøtter enten SLI eller CrossFire X grafikkort -teknologi . Køb på mindst 4 GB RAM i høj tæthed moduler til at give mulighed for nemt at opgradere .
2 .
erhverve en eller flere grafikkort med mindst 1 GB RAM og en høj hastighed rating , der støtte de mange grafikkort -teknologi , som bundkortet . Købe en harddisk med 2 TB lagerplads og en optisk drev med flere formater .
3 .
Køb en sag, som har plads til alle de nuværende og potentielle fremtidige komponenter og en stor strømforsyning med mindst 500 watt til at matche . Anskaf en skærm , tastatur , mus og højttalere til at matche præference for brugeren . Køb en bølge undertrykke stikkontakt strimler eller et batteri backup -system , der kommer med en beskyttelse garanti for elementer sat ind i det . Erhverve en 64- bit version af et operativsystem til brug på det system, der understøttes af de spil , der vil blive spillet .

Building System


1 .
Slut krokodillenæb på den anti-statisk armbånd til bare metal i sagen . Indsæt CPU ind i stikket på bundkortet ved at hæve låsehåndtaget og rette pin 1 på CPU med pin 1 på soklen , som angivet på hver af en lille trekantet mærkning nær pin 1 . Fastgør kølepladen og blæseren til bundkortet og sørg for det er centreret over chippen og gør selv kontakt med det.
2 .
Installer RAM -moduler på bundkortet ved at tilpasse lille nøgle hak i modulet med de vigtigste fane i sprækken og derefter skyde hvert modul lige ind i stikket og anvendelse endog tvinge indtil plastklemmer klikker på plads .
3 .
Sæt det bageste port forpladen om sagen med den nye plade , der fulgte med bundkortet . Visuelt bringe bundkort med sagen for at sikre, metal modsætninger er linet op med hullerne på bundkortet , og at der er en standoff for hvert hul og ingen ekstramateriale . Sæt bundkortet ind i sagen ved at skubbe de bageste havne langsomt ind bag porten frontpladen være omhyggelig med at holde metal faner fra bøjning i og blive fanget i havnene . Sænk brættet på modsætninger og sikkert hver dødvande med en matchende skrue .
4 .
Monter drev i sagen og vedhæft datakablerne fra drevene til bundkortet . Fastgør sagen ledningsnet til bundkortet til at levere forbindelser til den magt og reset switch , frontpanel USB og audio -porte og andre nødvendige tilslutninger . Installer strømforsyningen ind i sagen og lægger strøm til bundkortet , drev og at grafikkortet , hvis det kræves . Bundle løse ledninger sammen forsigtigt med nylon kabelbindere og lukke systemet efter en sidste inspektion .
5 .
Fastgør skærm, tastatur , mus og højttalere . Sæt elkabler i stikkontakten bånd eller batteri backup og magt for computeren . Placer operativsystemet disk i det optiske drev og vælger at starte fra cd /dvd , hvis du bliver bedt om . Fortsæt med det operativsystem installation ved at følge anvisningerne fra softwaren . Installerer drivere og opdateringer , når operativsystemet er indlæst .

gode råd og advarsler


 • antallet af kerner i CPU'en er ofte ikke så vigtigt som hastigheden for mange spil, der ikke optimeret til flere kerne CPU'er . Købe den hurtigste tilgængelige CPU er ikke så tit de ekstra penge værd , når lidt langsommere modeller halvdelen af prisen på den nyeste version og køre næsten lige så hurtigt . Detailhandel boxed CPU'er koste lidt mere end OEM versioner , men kommer med en godkendt kølelegeme og blæser og har også en tre-års garanti . OEM CPU'er har ikke en fan og kommer med en et-års garanti . Mere RAM er bedre end hurtigere RAM og den hurtigste RAM er kun nødvendigt , når overclocking af systemet.
 • De fleste af komponenterne i computeren kan blive beskadiget af statisk elektricitet , og du skal bære en anti-statisk armbånd . Benene på CPU kan bøjes meget let , ødelægge chippen i processen . Altid installeres operativsystem patches og opdateringer , før du installerer noget andet software. For systemet til flere dage før overclocking bundkortet for at undgå at gøre permanent skade på komponenterne .


 • Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en diskettedrev til IDE   

  Kommentarer

  Code:
  change